Boller i karry, Ronja Røverdatter og Blachman: Kom helt tæt på Sofie Linde

Hele Danmarks X Factor-darling, Sofie Linde, svarede her til aften på alt fra, hvad hendes livret er, til hvordan man bliver en god tv-vært.

X Factor-vært Sofie Linde svarede lørdag aften på dr.dk's brugeres spørgsmål.

Fredag efter fredag toner hun frem i X Factor, hvor hun både tilbyder en trøstende skulder og high-fives, og så forsøger hun at holde dommerne i ørerne.

Men hvordan er det egentlig at være hele Danmarks Sofie Linde? Her til aften svarede hun på jeres spørgsmål.

Mange af dr.dk's brugere var nysgerrige efter at høre, hvordan det er at være vært for et show som X Factor.

- Det er rigtig sjovt at være vært. Det er lige så sjovt som at se programmet, svarer Sofie Linde.

Brugeren Thomas ville også gerne vide, om Sofie Linde øver sig meget på replikkerne, eller om hun improviserer undervejs.

- Det er altid svært at forudse og planlægge, hvad der sker i X Factor. Derfor improviserer vi allesammen meget undervejs - MEN jeg har også et manus, som er skrevet på forhånd. Faktisk er min opgave ikke så svær: Det er jo deltagerne som er på hårdt arbejde - de skal synge, lød det fra Sofie Linde.

Boller i karry, hunden Kim og Joakim

Mens mange altså var interesserede i hendes job, var der også dem, der var nysgerrige efter lidt mere personlige informationer. Her er nogle af dem:

Livret: Boller i karry

Yndlingsfarve: Orange

Yndlingsdyr: Hendes hund Kim, som hun ikke ved, hvilken race er.

Bedste tv-vært: Tine Gøtzsche fra TV Avisen.

Yndlingssang: Hey Søster med Trille

Og så ville brugerne også meget gerne vide lidt mere om Sofie Lindes forlovede, Joakim Ingversen. For eksempel spurgte brugeren Sofie, hvad det bedste ved Joakim er.

- At han er sjov, sød og rar, svarede Sofie Linde.

Ville gerne selv stille op

Flere brugere spurgte også ind til, hvordan X Factor-værten selv ville klare sig, hvis hun stille op i X Factor som deltager.

- Jeg ville ikke engang gå videre fra auditions. Jeg kan slet ikke synge, lød det ærligt fra Sofie Linde.

Hvis hun en dag skulle synge en sang på X Factor-scenen, er der dog ingen tvivl om, hvad hun ville synge:

- Ulvesangen fra Ronja Røverdatter, svarede Sofie Linde.

Mange seere ville også gerne vide mere om hendes forhold til dommeren Thomas Blachman. Agnes spurgte, om Sofie Linde føler, at det er hendes opgave at beskytte deltagerne mod Blachmans ondskabsfuldheder, hvis de tager overhånd.

- Jeg har mange opgaver. I princippet er det min opgave, men jeg har endnu ikke oplevet den gode Blachman som direkte ondskabsfuld, svarede hun og forklarede.

- Han er direkte og ærlig, der er en forskel. Men jo, min opgave er også at trøste deltagerne, når de bliver skuffede eller kede af det.

Sådan bliver man en god vært

Rigtig mange af spørgsmålene gik også på, hvordan man bliver tv-vært. Trine ville gerne vide, hvad Sofie Lindes bedste råd, til en der drømmer om at være tv-vært, er.

- Find ud af, hvilken vært du gerne vil være? Sportsvært, nyhedsoplæser, børnevært. Og så husk - at alt kræver hårdt arbejde, svarede Sofie Linde.

Men hvordan bliver man så en god tv-vært, ville Juliane gerne vide. Selvom værten ofte står forrest på scenen, skal værten dog ikke tage rampelyset.

- Hvis man gerne vil være en god vært, så er det vigtigt at forstå, at man som vært aldrig er "hovedrollen". En vært skal sikre, at hovedrollerne udkommer godt og føler sig trygge. Det er også vigtigt, at man har en oprigtig interesse for det program, man laver.

Og vigtigst af alt:

- At man ikke er bange for at være menneskelig og have det sjovt, lød det fra Sofie Linde.

Facebook
Twitter