Chok i X Factor: Deltager trækker sig fra konkurrencen

18-årige Alberte var ét skridt fra X Factors store liveshows, men valgte i fredagens afsnit at forlade konkurrencen.

- Jeg har altså valgt at springe fra.

Sådan lød det da 18-årige Alberte i fredagens udgave af X Factor smed noget af en bombe.

Lige inden det unge stjernefrø skulle synge for dommer Thomas Blachman på årets X Factor bootcamp, valgte Alberte nemlig at trække sig fra årets konkurrence.

Tilbage sad en måbende Thomas Blachman.

- Åh nej. Ej, det er så ærgerligt. Er du klar over, at I kunne have været den bedste gruppe i X Factor nogensinde?, lød det fra X Factor-veteranen.

Rørt Blachman: Jeg har drømt om det her i 10 år

Alberte stillede oprindeligt op som solist i X Factor og nåede hele vejen til den dramatiske 5 Chair Challenge, hvor dommer Sanne Salomonsen dog sendte hende hjem. Senere hev Thomas Blachman, der i år har ansvaret for gruppekategorien, så den 18-årige pige fra Horsens tilbage i konkurrencen.

Han gav Alberte en plads i en nydannet pigegruppe sammen med tre andre deltagere - men gruppeprojektet fungerede ikke for den unge sangerinde.

- Det føles forkert at skulle stå i en gruppe, hvor jeg ikke føler, at jeg er i en gruppe med mine gruppemedlemmer. Det er ikke noget personligt. Det er simpelthen fordi, jeg ikke kan se mig selv i gruppen.

Selvom Alberte altså har besluttet sig for at trække sig fra årets konkurrencen, valgt hun og resten af gruppen alligevel at fremføre deres sang for Thomas Blachman, der efter seancen sad tilbage med våde øjne.

- Jeg er fuldstændig færdig over det her. Hold kæft, hvor er det ærgerligt. Det, I gjorde her, er fuldstændig magisk. Det er dét, jeg har drømt om i ti år, sagde en rørstrømsk Blachman i programmet.

Efter Albertes exit valgte Thomas Blachman helt at trække stikket på den sammenbragte grupper, og de tre resterende piger i gruppen måtte også forlade konkurrencen.

Blachman har stadig fem grupper i spil, og på fredag kan du se, hvem han vælger at tage med videre i de store liveshows. Næste udgave af X Factor sendes fredag den 16. februar klokken 20 på DR1 og DRTV.

Facebook
Twitter