De hitter verden over: X Factor får besøg af britiske superstjerner

De vandt det britiske X Factor med Simon Cowell som mentor, og nu er de klar til at imponere Danmark.

(Foto: Tom Cochram)

Selvom det på fredag kun er semifinaletid i X Factor, vil en vinder alligevel indtage den store scene.

Rak-Su vandt det britiske X Factor i 2017, og de får nu deres danske debut, når de skal optræde i dansk X Factor med deres vindersang ’Dimelo’.

Den har de storhittet med i hjemlandet, hvor den gik ind som nummer to på singlehitlisten, og også i Irland og New Zealand har nummeret været et stort hit.

DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme er meget begejstret for, at DR kan præsentere danskerne for Rak-Su og deres hitsingle, når det bliver fredag, og feststemningen trænger sig på.

- Man kan roligt begynde at løsne op i dansebenene hjemme i stuerne, for det er fuldstændig umuligt at sidde stille, når ’Dimelo’ brager ud af højttalerne, siger han.

0:00
Rak-Su består af fra venstre Mustafa Rahimtulla, Myles Stephenson, Ashley Fongo og Jamaal Shurland. (Foto: Tom Cochram)

Simon Cowells gruppe

Rak-Su havde den skarptungede Simon Cowell som mentor, da de strøg til tops i det britiske X Factor, som man som dansk seer har kunnet følge med i på DR3 og DR TV.

Og Jan Lagermand Lundme garanterer, at både trofaste fans og nye seere kan glæde sig til et energisk show på fredag.

- Hvis man har fulgt med i X Factor UK, ved man, at Rak-Su altid er garant for en fantastisk fest, så jeg glæder mig helt vildt til at opleve dem på vores X Factor-scene.

Vil du have en fornemmelse af, hvad Rak-Su kommer til at levere i fredagens semifinale, kan du se gruppens vinderoptræden fra den britiske X Factor-finale HER.

Du kan se Rak-Su optræde på fredag, hvor de fire danske X Factor-deltagere kæmper om de eftertragtede pladser i finalen i næste uge. Det er klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk