Det så du ikke i tv: Blachmans hemmelige stjerner imponerede til audition - nu er de klar til liveshows

X Factor-deltagerne Mille og Christian, som vi kun har set i korte glimt i programmet, er havnet i to af Blachmans grupper. Se deres auditions her.

På fredag skydes den allersidste sæson af X Factor på DR1 for alvor i gang, når liveshows begynder.

To af dem, der går på scenen nu på fredag, er Mille og Christian.

To sangtalenter, som begge imponerede dommerne til deres auditions, men som Sanne Salomonsen efterfølgende valgte ikke at tage med til sin 5 Chair Challenge.

Thomas Blachman kunne dog ikke få de to unge, krølhårede sangere ud af hovedet og hev dem tilbage i programmet. Her han nu sat dem i hver sin nye gruppe - Mille i trioen Place on Earth og Christian i duoen Sol & Christian.

For at du kan lære Mille og Christian bedre at kende har vi fundet deres auditions frem, som ikke blev vist i tv. Se dem eksklusivt her i artiklen.

Mille synger sin egen sang

- Angel of the day, udbryder Sanne Salomonsen, da 17-årige Mille fra Ølstykke gør sin entré til audition.

Den unge sangfugls hjemstavn udløser en diskussion om geografi med Thomas Blachman, som dog bløder fuldstændig op, da Mille synger en sang, hun selv har skrevet.

Faktisk bliver han så begejstret, at han allerede begynder at snakke om et samarbejde med Mille.

Det får han så rig mulighed for at føre ud i livet nu, hvor han har taget hende med i den sammensatte gruppe Place on Earth sammen med 19-årige Kathrine og 21-årige Andreas.

Hør Milles egen sang og se hendes audition i videoen øverst.

Mille (i midten) udgør sammen med Kathrine og Andreas Thomas Blachmans nye trio Place on Earth. (Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Christian bjergtager dommerne med sine lyse krøller

Thomas Blachman forelsker sig straks i Christian, da han kommer til X Factor-audition.

- Flot fyr! Virkelig smuk. Flot hår, er det dit eget hår? Er det en ruskindsjakke? Den passer sindssygt godt til, siger han til den 17-årige håbefulde deltager, der dårligt får et ord indført.

Christian fremfører The Beatles-klassikeren 'Blackbird', som frembringer gode minder fra efterskolen hos ham.

'Pragtfuldt' og 'fantastisk' er blot nogle af de rosende ord, han får med på vejen af dommerpanelet.

- Jeg vil være dig! I en gruppe med dig og en lige så vidunderlig kvinde, forudser Thomas Blachman. Og det er netop dér, hvor Christian nu er endt. Blachman har nemlig sat Christian sammen med 15-årige Sol, så de to nu tilsammen udgør duoen Sol & Christian.

Se hele Christians audition i videoen herunder. Og se, hvordan det går, når Mille og Christian sammen med deres grupper skal konkurrere i X Factors liveshows, som begynder nu på fredag den 23. februar klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter