Det så du ikke i tv: Sannes råd til 16-årig X Factor-sanger - 'Brug røvmusklerne'

Nervøse Clara bliver hjulpet på vej af opmuntrende søstersolidaritet fra Sanne Salomonsen.

På en stor tv-produktion som X Factor, med flere tusinde auditiondeltagere, er der ikke plads til at fortælle alle deltageres historie i programmet.

Derfor kan du helt eksklusivt se en audition herover artiklen, som ikke blev vist i tv.

For blandt de mange håbefulde sangtalenter var nemlig 16-årige Clara, der lider af albinisme. Det betyder kort fortalt, at Claras krop ikke producerer naturligt farvepigment, og at hun derfor er meget bleg.

Et kendetegn, der da heller ikke går ubemærket hen, da hun træder ind foran de tre dommere:

- Det var da noget helt sindssygt hvidt hår. Er det bare sådan?, spørger Remee, inden den lettere nervøse Clara går i gang med sin version af 'New Americana'.

- Vær stolt af dine bryster!

Den debuterende dommer Sanne Salomonsen er dog ikke helt overbevist af Claras optræden og træder til med mentorråd til den unge deltager.

- Det har så meget med fysik at gøre. Det handler om, at dine mavemuskler skal arbejde sammen med dine rygmuskler. Og for at forstærke det hele, skal du også bruge dine røvmuskler, forklarer den garvede rockmama og giver den 16-årige Clara et sidste skud selvtillid.

- Jeg vil gerne se din brystkasse hævet. Du har flotte bryster og vær stolt af dem!, lyder det fra den erfarne dommer, hvorefter Clara går i gang med Quadrons 'Hey Love'.

Se hele Claras audition, som du ikke så i tv, i videoen øverst og find ud af, om det mon lykkes hende at gå videre.