Det så du ikke i tv: Sexistisk sang får Sanne til at skrige af grin i X Factor

X Factor-deltageren Holger synger mandschauvinist sang for dommerne. Se det og flere fraklip fra programmet her.

Det har efterhånden været upopulært at gøre grin med folk på baggrund af deres køn i mange år.

Men det afholder ikke den 64-årige Holger fra at stille op i X Factor med sin egen sang 'Fars bil', der handler om en mand, som føler sig kastreret, når konen tager sig en tur i øsen.

Særligt den nye dommer Sanne Salomonsen slår en høj latter op under Holgers optræden. Og den debuterende dommer har også opmuntrende ord med på vejen til 'mandschauvinisten'.

- Egentlig meget forfriskende, at der kommer en helt anden stil. Jeg sad og tænkte på revy, lyder det fra Sanne Salomonsen.

Men ikke alle bag dommerbordet er lige pjattede med Holgers provokerende tekst.

- Vi er tilbage til 30'erne, hvor sådan noget med kvinder og biler var noget, man skulle passe på. Det er virkelig gammeldags humor, lyder det mere tørt fra den erfarne Thomas Blachman.

Se hvordan Holger klarer sig og bedøm selv hans sang i videoen øverst.

Er manden bedre end konen?

En, der også gav den gas på dansk foran dommerpanelet i fredagens udsendelse, var bodegamutteren Heidi fra Esbjerg, der dog havde noget svært ved at huske teksten til Caroline Hendersons 'Vil du være min i nat'.

Efter at have fået tre gange nej fra dommerbordet, var hun ikke sen til at kalde Thomas Blachman for en højrøvet skid.

Men faktisk var det slet ikke meningen, at Heidi skulle stille op i X Factor. Hun var der egentlig først og fremmest for at bakke sin mand Morten op.

- Jeg har spillet musik og sunget rigtig længe og har bare aldrig fået gjort noget ved det. Så nu prøver jeg, og Heidi tog med som min chauffør, lyder det fra Morten, inden hustruen Heidi tilføjer:

- Ja og som kaffemor og sodavandsmor.

Se ægteparrets auditions og bedøm selv, om Morten klarer det bedre end sin kone Heidi i videoen her.

Blachman overvejer at tvangsbarbere ungdommen

X Factors mest erfarne dommer, Thomas Blachman, har aldrig været sen til at kommentere på auditiondeltagernes ydre fremtoning.

Hvad enten det gælder hår, tøj eller makeup, har den hårløse dommer ofte budt deltagerne på et velmenende råd, som de så kunne tage med sig eller lade være.

I klippet her, som ikke var med i fredagens udsendelse, bliver der for eksempel diskuteret chiffon, tandbøjler og ansigtshår, der blandt andet får Thomas Blachman til at delagtiggøre seerne i sine tanker om skæg.

- Jeg har tit overvejet at køre rundt på Vesterbro og tvangsbarbere ungdommen, men det kan man jo ikke bare tillade sig, lyder det fra ham.

Se videoen, hvor Blachman endnu engang springer ud som modekommentator, her.

Facebook
Twitter