Det så du ikke i tv: X Factor-dommere får grineflip over filippinsk Whitney Houston

Se et eksklusivt fraklip med 31-årige Mark og hans forsøg på at ramme de høje toner - og en anden audition, du ikke har set i tv.

Når X Factor afholder auditions, tiltrækker det deltagere fra nær og fjern.

Og selvom det ikke er alle auditions, der bliver vist i tv, så skal du ikke snydes for et par af dem her.

For én af de deltagere, der har rejst en lang vej til X Factor, er Mark, der har taget turen fra Aabenraa til Aarhus for at gøre indtryk på dommerne med sin egen version af Whitney Houstons 'Greatest Love of All'.

Men selvom Marks optræden er fuld af falset og indlevelse, er der noget ved Marks udtale af bestemte bogstaver, der skurrer i dommernes ører.

- Det er lige det der med P og F. Du siger 'puture' i stedet for 'future' og 'mikropon' i stedet for 'mikrofon'. Og det er sødt, men det bliver lidt meningsforstyrrende i længden, lyder det fra Remee.

Se videoen øverst, og find ud af, om de komplicerede konsonanter sætter en stopper for Marks X Factor-eventyr.

Mikkel vækker Sanne

I den anden ende af stemmeregistret finder man Mikkel, der med sin dybe stemme håber, at han kan overbevise dommerne om, at han skal have en plads videre i konkurrencen.

- Siden jeg startede med at spille professionelt har jeg nok spillet omkring 1.000 koncerter. Og jeg har undervist andre artister i ti år, lyder det selvsikkert fra Mikkel, der drømmer om tre gange ja fra dommerne.

- Nu får du mig til at vågne. Dét, synes jeg, er interessant, så vi glæder os, lyder det optimistisk fra Sanne Salomonsen, inden den 31-årige musiker går i gang med sin audition.

Se om Mikkels mørke klang er nok til at overbevise dommerne og sende ham videre fra den indledende audition i videoen herunder.

Facebook
Twitter