Drama i X Factor i aften: Favorit i tårer – men så kommer Sanne til undsætning

Det 17-årige stjernefrø Vita er i sine følelsers vold under workshoppen med Sanne Salomonsen i aftenens X Factor.

Hun tog dommerne og hele Danmark med storm, da hun til sin audition sang en yderst rørende sang, hun havde skrevet til sin afdøde far.

Og i aftenens udgave af X Factor, hvor det er blevet Sanne Salomonsens tur til at sortere unge deltagere fra i den benhårde stoleleg 5 Chair Challenge, optræder 17-årige Vita fra Hobro igen med følelserne uden på tøjet.

Efter sin optræden på workshoppen bliver det unge sangtalent så overvældet, at hun får tårer i øjnene, som hun straks undskylder for.

Men rockmama Sanne kommer straks Vita til undsætning.

- Man skal ikke undskylde sådan noget. Det er fedt at få feeling, der er ikke noget galt med at få feeling. Det skal man i virkeligheden lære at nyde, for når man får feeling, er det fordi, man mener noget alvorligt. Så du skal ikke være ked af det eller bange, siger Sanne Salomonsen og giver den unge kvinde et kram og et kys.

Naturligt morinstinkt

Vita falder til ro igen og sætter stor pris på Sanne Salomonsens omsorg.

- Sanne har et naturligt morinstinkt. Det er rigtig rart, siger hun.

Lykkes det Vita at få styr på sine følelser, inden hun går på scenen til aftenens 5 Chair Challenge? Eller bliver hun for bevæget til at gennemføre sin sang? Se X Factor i aften klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter