Efter første optræden: Blachmans X Factor-trio hyldes af international superstjerne

Place on Earth sang Perfume Genius-hittet 'Slip Away' i X Factor i sidste uge. Det har sangeren bag nummeret nu reageret på.

Place on Earth består af fra venstre: Mille, Kathrine og Andreas. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

- Det var svært, det I gjorde, og det var utraditionelt. Jeg elskede det!

- Det er dynamisk, aktuelt, potent og charmerende. Jeg vil bare sige tillykke.

Sanne Salomonsen og Remees bevingede ord regnede ned over Kathrine, Mille og Andreas, der tilsammen udgør Blachmans trio Place on Earth, da de triumferede i sidste uges liveshow af X Factor.

Og nu er der endnu mere ros at hente for supergruppen, hvis optræden er blevet opdaget af sangstjernen Perfume Genius, som er den oprindelige kunstner bag ’Slip Away’, som var det nummer, Place on Earth sang i fredags.

- Omg, det her er crazy, jeg elsker det, lyder beskeden på Perfume Genius' profil på Twitter, hvor sangeren i samme ombæring linker til Place on Earths optræden.

https://twitter.com/perfumegenius/status/967290893286846464?ref_src=twsrc%5Etfw

- Vi er megastolte

Her dagen før andet liveshow, som Place on Earth øver intenst op til, er det noget af et selvtillidsboost, som anerkendelsen bringer med sig.

- Det er helt vildt. Vi havde slet ikke regnet med det, og det er jo bare vildt, at han har set det og rent faktisk kan lide det, lyder det stolt fra Kathrine fra gruppen, der bliver bakket op af gruppemedlemmet Andreas.

- Det er fedt at blive anerkendt. Der er jo ingen kunstnere, der har lyst til, at man trækker deres nummer ned. Så man bliver da helt sikkert beæret af den slags ros.

Tweetet betyder også noget for Place on Earths tredje medlem Mille, der som den eneste i gruppen kendte til Perfume Genius i forvejen.

- Han er jo en stor sanger, og hans nummer der hedder 'Normal Song', var et af mine yndlingsnumre for et par år siden, siger Mille om Perfume Genius, som Kathrine også har fået øjnene op for, efter gruppen har sunget hans musik.

- Han er ret cool. Jeg har hørt noget mere med ham efterfølgende, og jeg synes, han er ret speciel, på en fed måde, siger Kathrine.

I morgen, fredag, kan du endnu engang se Place on Earth i X Factor. Det er klokken 20 på DR1 og i DR TV.

Facebook
Twitter