EKSKLUSIVT Hør 30 sekunder af X Factor-vindersangene

De tre X Factor-finalister har været med til at skrive hver deres vindersang. Nu giver dr.dk dig det allerførste smuglyt.

Smuglyt til 30 sekunder af de tre X Factor-vindersange her på siden.

På fredag skal vi endelig finde vinderen af X Factor 2016. Og både publikum i Studie 5 og seerne hjemme i stuerne kan glæde sig til at opleve hele tre vindersange, for hver finalist har været med inde over tilblivelsen af deres egen sang.

Det er sket i samarbejde med tre professionelle sangskriverteams, og sangene er blevet til på en stor sangskrivningsworkshop, der blev afholdt på Det Rytmiske Musikkonservatorium i København.

- X Factor er jo meget mere end blot en musikkonkurrence. Det er også en dyst mellem stærke personligheder. Og derfor mener vi, at finalisterne hver især skal synge den sang, der bedst repræsenterer lige præcis de mennesker, de er, forklarer DRs underholdningschef Jan Lagermand Lundme og fortsætter:

- Jeg er så heldig, at jeg allerede har hørt de tre sange, og jeg kan godt love, at publikum og seerne har noget at glæde sig til, når det er finaletid på fredag!

Reem: 'All That I Want'

Reem har skrevet sin finalesang, 'All That I Want', sammen med et engelsk hold bestående af den talentfulde sangskriver og producer Leon Paul Palmen og sangskriver Sophia Ayana. Palmen har samarbejdet med blandt andre Fedde Le Grand og American Idol-finalisten Daughtry, som med sit band har solgt over 8 millioner albums.

Hør 'All That I Want' herunder. Tryk på afspil.

0:00

EMBRACE: 'Commitment Issues'

'COMMITMENT ISSUES', der er titlen på EMBRACE's vindersingle, er skrevet og komponeret af producer, musiker og singer-songwriter Daniel Fält, engelske singer-songwriter Emily Poppy Andrews og dansk-engelske Marcus Winther-John, der bl.a. er kendt som forsanger i bandet Inside The Whale. Nummeret har, for at skabe det helt rigtige univers til pigerne, også været i hænderne på producer Johannes Jørgensen (Johs), der blandt andet har produceret for Method Man, Jordin Sparks og Raphael Saadiq.

Hør 'Commitment Issues' herunder. Tryk på afspil.

0:00

Alex: 'How I Know'

For at få den helt rigtige lyd og inspiration til sin vindersingle, 'How I Know', har Alex fundet sammen med produceren Casper Østergaard, sangskriver og rapper Gisli Gislason som også skriver for Phlake, samt sanger og sangskriver Andreas Ringblom fra De Dødelige, som har samarbejdet med blandt andre Citybois.

Hør 'How I Know' herunder. Tryk på afspil.

0:00

Finalen i X Factor sendes fredag kl. 20 på DR1.

FacebookTwitter