Glem det, piger: X Factor-Rasmus har fået en kæreste

Gennem hele sæsonen har Rasmus smeltet pigernes hjerter og modtaget tilbud på stribe. Men nu har X Factor-stjernen har fået en kæreste.

- Hele mit liv har jeg banket mig selv i hovedet for ikke at være god nok, men det er jeg færdig med nu, siger Rasmus Therkildsen. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen/Kasper Månsson © dr)

Ikke nok med at den følsomme tømrer løb med en tredjeplads i X Factor-finalen i fredags, så løb han også med en masse pigehjerter.

Men ét bestemt pigehjerte kunne han dog ikke lade være.

- Folk må godt vide det nu, men vi har holdt det lidt hemmeligt under forløbet, så hun ikke kom for meget i rampelyset. Jeg ved jo, hvordan det er med presse og fotografering og så videre, men det er jo ikke alle, der bryder sig om det, forklarer 28-årige Rasmus Therkildsen til Ritzau.

Under X Factor mødte han nemlig 23-årige Camilla, som han begyndte at snakke med. De to blev kærester for en måneds tid siden.

- Vi faldt i snak under X Factor, og hun formulerer sig på en måde, som jeg er ret vild med. Jeg kan godt lide, at mennesker er lidt dybe og har lyst til at smage på livet og dykke lidt ned i, hvad det går ud på, og det har hun.

Se Rasmus optræde i finalen med 'Pillowtalk' i videoen herunder.

X Factor-rejsen sluttede fredag aften, da den følsomme tømrer fik en tredjeplads i finalen.

- Jeg glæder mig til at kunne slappe af og pleje mine relationer til dem, jeg kendte før X Factor, for det er vigtige mennesker, jeg ikke har set i lang tid. Nu skal jeg lige samle mig, og så er jeg klar til at gå all in på musikken, siger Rasmus Therkildsen til dr.dk.

Remees gode råd

En ting, Rasmus især tager med fra X Factor-tiden, er alt det, han har lært af sin mentor Remee.

- Remee har lært mig sindssygt meget. Han har virkelig hjulpet mig med at få selvtillid og fået mig til at indse, at jeg faktisk godt kan finde ud af det her. Jeg har lært så meget af ham, fortæller Rasmus Therkildsen og fortsætter:

- Hele mit liv har jeg banket mig selv i hovedet for ikke at være god nok, men det er jeg færdig med nu.

Der er dog især ét råd, som Rasmus har taget med videre, som intet har med musikken at gøre.

- Det råd, jeg husker bedst, som han har givet mig, er: Hvis du skal starte en familie, så find en god mor, fortæller Rasmus Therkildsen.

Skal lave musik med Jamie

Nu hvor X Factor er slut, er der ingen tvivl om, at Rasmus skal bruge tid med sin nye kæreste. Men der er dog også en anden person, som Rasmus mødte under X Factor, som han ikke er klar til at give slip på.

- Jamie og jeg er blevet så gode venner, så ham giver jeg ikke slip på. Vi har aftalt, at vi skal lave musik sammen. Ikke som gruppe, men hjælpe hinanden med det og støtte hinanden i det, fortæller Rasmus Therkildsen og afslutter:

- Nogle gange har vi gået og sunget, hvor vi har improviseret og ramt tonerne forskelligt, som tilsammen gav en gåsehud. Så jeg tror virkelig, vi kan få noget godt ud af hinanden.

Rasmus sammen med sin mentor Remee og medfinalist Jamie Talbot. Nu vil de to deltagere lave musik sammen. (foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau 2018) (Foto: Martin sylvest © Scanpix)