Han gjorde det! Hele Danmarks Morten vinder X Factor

Hele sæsonen igennem har han været "the underdog", men nu kan Remees sangtalent Morten Nørgaard kalde sig vinder af X Factor.

Her vinder Morten Nørgaard 'X Factor' 2017.

Morten Nørgaard er vinder af X Factor 2017!

Remees 26-årige sangtalent fra Odder snød i finalen bookmaker-favoritterne Chili, som blev nummer to, og Mia, der endte på tredjepladsen.

- Årh, det er vildt! Det er helt sindssygt! Jeg er ret stolt af mig selv, lyder det fra den ellers fåmælte jyde.

Sejren kom i hus efter tre optrædener i finalen, hvoraf den sidste var med den single, som Morten Nørgaard nu kan kalde sin debutsingle som sanger - 'The Underdog'.

Fjerde sejr til Remee

Med sejren til Morten Nørgaard er det tredje år i træk og fjerde gang i alt, at Remee vinder X Factor. Han er fuld af ros til aftenens finalevinder.

- Det er inspirerende at se. Kæmpe respekt for det, du gør. Det nærvær, dét, du har inden i dig, har fået lov til at komme frem og vinde over de bedste, man har set i den her konkurrence, siger Remee.

Det var udelukkende seerne, der afgjorde udfaldet i aftenens store finale, hvor der ud over flotte optrædener fra de tre finalister også var fint besøg af den internationale superstjerne Ed Sheeran, ligesom også det danske fænomen Gulddreng optrådte sammen med de mest mindeværdige af årets audition-deltagere.

Morten Nørgaard er den tiende vinder af X Factor i Danmark. DR har allerede meldt ud, at der kommer en 11. sæson i 2018.