Her er dommernes kategorier i X Factor - Remee bitcher over sin

Der var både store grin og anstrengte smil, da dommerne fredag aften fik afsløret deres kategorier i X Factor.

Spoiler alert! I denne artikel fremgår det, hvilken dommer der har fået hvilken kategori i X Factor. Hvis du ikke har set fredagens program endnu, så vent med at læse artiklen.

Det definerer en hel sæson af X Factor.

Og det får altafgørende betydning for både de tre dommere og de tilbageværende deltagere: Hvilken dommer får hvilken kategori?

Fredag aften blev spændingen endelig udløst for Remee, Sanne Salomonsen og Thomas Blachman, da de fik lov til at åbne deres forseglede kuverter og dermed få vished om, hvilken kategori de coache de kommende måneder.

Dommertrioens mest erfarne herre, Thomas Blachman, får til opgave at føre grupperne til tops. Nykomlingen Sanne Salomonsen skal vejlede den unge kategori bestående af sangere i aldersgruppen 15-22 år.

Og Remee får ligesom sidste år ansvaret for den voksne kategori bestående af solister over 23 år.

Remee bitcher

Remee er ikke umiddelbart begejstret over udsigten til igen at skulle arbejde med voksen-kategorien.

- Jeg må ærligt indrømme, at jeg bitcher sgu lidt over at få de ældre igen, lyder det ærligt fra Remee.

- Sidste år havde jeg de ældre. Og det er ikke fordi, det ikke er gået godt. Men jeg er egentlig mest disponeret for at arbejde med de unge. Men sådan er det. Så gør vi det, siger han.

Men mon ikke Remee nok skal få det absolut bedste ud af sine voksne deltagere. De seneste tre år har han nemlig formået at vinde X Factor med hver af de tre kategorier - hvilket i øvrigt er international X Factor-rekord.

Overraskende glæde ved gruppekategorien

- Årh! Fedt! Yes! Sådan dér!

Sådan udbryder Thomas Blachman begejstret, da hans kuvert afslører, at han har fået den ellers normalt så frygtede gruppe-kategori.

Men måske den garvede dommers begejstring skyldes muligheden for selv at sammensætte en eller flere grupper med frasorterede solister fra de andre kategorier?

Det er en mulighed, der har været benyttet flere gange i de tidligere sæsoner - også af Thomas Blachman selv.

Hans hidtil eneste sejr i X Factor kom nemlig med duoen Anthony Jasmin, som han selv satte sammen.

Sanne skal være 'mama' for de unge

Det betyder altså, at X Factors nye dommer, Sanne Salomonsen, får fornøjelsen af at arbejde med de eftertragtede unge solister under 22 år.

Og ud fra det store smil, der breder sig på rockmamas ansigt, da hun åbner kuverten, ser dén kategori ud til at passe hende særdeles godt.

- Jeg har fået de unge, udbryder hun da også tydeligt begejstret.

De kommende tre uger får de tre dommere så til opgave at udvælge de audition-deltagere, de vil have med sig på bootcamp. Det sker i den benhårde udskilningsrunde 5 Chair Challenge.

Se med hver fredag klokken 20 på DR1 og DR TV.