Her er X Factor-finalisternes vindersange

Nu kan du lytte til Mias, Mortens og Chilis bud på en vindersingle.

​De tre finalister i X Factor er fundet: Mia, Morten og Chili. Og som noget helt nyt år udkommer deres personlige vindersange allerede nu – en uge inden den store finale i årets konkurrence.

- Ved at slippe de tre potentielle vindersange løs en hel uge før finalen, får de mange X Factor-fans over hele Danmark en unik mulighed for virkelig at lære sangene og de forskellige musikalske udtryk at kende, forklarer DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, og fortsætter:

- Når de så skal afgive deres stemme under finalen, kommer det dermed til at handle om andet og mere end blot denne ene fremførelse af sangen – og helhedsindtrykket kommer dermed til at sejre.

Erfarne kræfter har hjulpet finalisterne

Som altid er vindersangene blevet til i samarbejde med erfarne aktører fra musikbranchen.

Chili har lavet sin finalesang, popballaden 'Plated Gold', i et tæt samarbejde med Clara Sofie Fabricius, der både har skrevet og produceret tracket.

Mortens Nørgaard sang, 'The Underdog', er produceret af Lars Ankerstjerne og Rasmus Seebach, der sammen har sørget for et storslået poparrangement til Morten.

Sidst men ikke mindst har Mia fundet sammen med førnævnte Clara Sofie Fabricius og Mads Nørgaard, der har produceret hendes nummer, 'Sick', som hun egenhændigt har skrevet teksten til.

Lyt til sangene her