Her er X Factor-finalisternes vindersange

Nu kan du lytte til Rasmus', Jamie Talbots og Place on Earths bud på en vindersingle.

(© Sony Music)

De tre finalister i X Factor 2018 er fundet: Rasmus, Jamie Talbot og Place on Earth er klar til den store finale næste fredag, hvor de skal kæmpe om sejren i den allersidste udgave af talentprogrammet på DR1.

Allerede nu kan du høre de tre finalisters bud på en vindersingle.

X Factor-boss Jan Lagermand Lundme er glad for at kunne dele de tre mulige bud på en vindersingle en uge inden finalen.

- Vi har traditionen tro allieret os med nogle af musikbranchens dygtigste, så jeg er sikker på, at der er noget for enhver smag blandt årets fremragende vindersange, siger underholdningschef og fortsætter:

- Ved at frigive sangene en uge før får seerne et bedre grundlag for at tage sangene til sig og vælge den helt rigtige vinder, når det går løs på fredag.

Erfarne kræfter står bag

Årets vindersange er skabt i samarbejde med nogle af musikbranchens dygtigste musikere og sangskrivere.

'Rescue' er navnet på Rasmus' potentielle vindersang og er skrevet og produceret af de britiske kunstnere Nait Masuku, der også er kendt som JuNgLeBoi, og Arrow Benjamin, der blandt andet har arbejdet sammen med Beyoncé og Naughty Boy på storhittet 'Runnin' (Lose It All)'.

Jamie Talbots potentielle vindersang hedder 'Goldmine' og er skrevet og produceret i samarbejde med de internationale hitmagere Karen Poole, Jonatan Gusmark, Ludvig Evers og Bryn Christopher. Karen Poole har skrevet flere numre til verdensstjernen Kylie Minogue og var også med til at skrive Emilie Esthers X Factor-vindersingle, 'Undiscovered'.

Thomas Blachmans trio, Place on Earths, bud på en vindersingle hedder 'Young' og er skrevet og produceret i samarbejde med sangerinden Kwamie Liv og produceren Nicolai Kornerup, der blandt andet udgør den ene halvdel af duoen AyOwA - begge kunstnere, hvis numre tidligere er blevet fortolket i X Factor.

Lyt til sangene på din foretrukne streamingtjeneste her

Se finalen i X Factor på fredag 6. april klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk