Her har du set hende før: Remees X Factor-deltager har været barnestjerne

Ikke alene har 28-årige Samanta Gomez stillet op i X Factor før. Hun har også en fortid som børneskuespiller.

(Foto: Agnete Schlichtkrull/DR)

Remees vilde rocktøs Samanta Gomez, der foreløbig har sunget sig blandt de sidste syv deltagere i årets udgave af X Factor, har ikke altid drømt om at være sanger.

Som teenager gik hun i stedet med drømmen om at blive skuespiller.

- Jeg har altid godt kunne lide at være på, om det så har været teater, skuespil eller sang, siger Samanta Gomez.

Se Samanta Gomez synge 'Bare være mig selv' i X Factors første liveshow i videoen her.

Har medvirket i to film

Som 14-årig fik Samanta Gomez en rolle i Regner Grastens spillefilm 'Familien Gregersen', der havde kendte ansigter som Robert Hansen og Sofie Lassen-Kahlke på rollelisten.

- Det var en megafed oplevelse. Det var vildt at være på set med folk, som er kendte ansigter og skuespillere. Som 14-årig var det bare en megafed drøm, der gik i opfyldelse.

Her ses Samanta Gomez til højre i et screendump fra traileren til 'Familien Gregersen'. (Foto: Screendump fra 'Familien Gregersen')

Efter at Samanta Gomez havde medvirket i 'Familien Gregersen', fik hun året efter en rolle i Peter Gantzler-filmen ’Dommeren’.

- Mine forældre har altid bakket op om min skuespilsdrømmen på den måde, at de har kigget efter artikler og andre steder, hvor der har været auditions eller castings.

Samanta Gomez vil ikke udelukke, at hun efter X Factor måske vil vende tilbage til teater- og skuespilverdenen. Men musikken er en klar førsteprioritet.

- Jeg drømmer om sang og musik. Det er helt klart det, der fylder lige nu.

Se Samanta Gomez synge 'Wild Horses' i X Factors andet liveshow i videoen her.

Facebook
Twitter