Hit på hit på hit: Se alle sangene fra X Factors liveshow

Fredag aften bød X Factors fjerde liveshow på moderne musik. Se alle aftenens optrædener her.

X Factor inviterede fredag aften seerne med ud på en musikalsk rejse gennem tidens lyd, da temaet for aftenens numre var hits fra årene 2017 og 2018.

Seks livedeltagere sang og dansede det bedste, de har lært, for deres overlevelse i konkurrencen.

Se alle aftenens optrædener her.

Sol & Christian

Med brede smil og stor optimisme åbnede Sol & Christian X Factor-ballet med en let og ubesværet version af 'Liv før døden' af Carl Emil Petersen, der tidligere var frontmand i det danske rockband Ulige Numre.

Vita

Tårerne trillede ned af publikums kinder, da Vita med bare arme og blottet sjæl leverede en følsom og ærlig version af 'I Miss You', der er lavet af bandet Clean Bandit og sangerinden Julia Michaels.

Rasmus

Med sin store vokal og kraftfulde følsomhed leverede Rasmus en selvsikker og effektiv optræden af Marshmello og singer-songwriteren Khalids nummer 'Silence'.

Place on Earth

Det var en elegant og æstetisk oplevelse, da Mille, Kathrine og Andreas, der udgør Place on Earth, skabte et rørende X Factor-øjeblik med deres optræden med 'Say Something Loving' af det engelske band The xx.

Sigmund

Som en bouillonterning af karisma og passion viste Sigmund friske dansefødder og formidable fraseringer, da han gav den fuld gas med Selena Gomez' storhit 'Bad Liar'.

Jamie Talbot

Jamie Talbot lukkede X Factor- ballet med showman-attitude på sin tilbagelænede facon, da han med charme og overskud imponerede dommere og seere med Justin Timberlake og Chris Stapletons store hit 'Say Something'.

Sol & Christians 'save me'-optræden

Thomas Blachmans unge gruppe Sol & Christian leverede et rørende cover af danske Saybias 'The Day After Tomorrow', da de havnede i farezonen for anden uge i træk. Dette blev deres sidste optræden i X Factor.

Vitas 'save me'-optræden

Sanne Salomonsens unge stjernesolist Vita endte i farezonen for første gang efter at have kæmpet med lyden under sin optræden. Her sang hun Chris Isaaks smukke klassiker 'Wicked Game' fra 1989.