Hold nu kæft! Blachman og Remee rygende uenige om X Factor-stjerne

X Factor-deltageren Jamie Talbot splitter i den grad de to X Factor-dommere Thomas Blachman og Remee.

Seerne er vilde med ham og har sendt ham direkte videre i X Factor de seneste to fredage.

Men en, der er knap så stor fan af Remees voksne solist Jamie Talbot, er Remees dommerkollega og nære ven Thomas Blachman.

Fredag aften langede den erfarne dommer nemlig ud efter Jamie Talbot, efter han havde optrådt med Volbeat-hittet 'For evigt'.

- Du er en god sanger, men det er for nemt for dig. Jeg savner noget fokus fra din side nu. Du kigger rundt, det hele kører, og du gør det, du skal. Men du forsvinder også for mig. Jeg kan ikke fastholde dig. Jeg kan ikke blive ramt og rørt, lød fra Thomas Blachman, der efter programmet uddybede sin kritik af den 29-årige sanger.

- Der er for mange indtryk og for meget forvirring. Han er to steder på en gang. Jeg tror, han er meget begavet, men det skal ligesom renses. Det var ligesom slutningen på hans nummer i sidste uge… Det er lige på grænsen til det corny.

Remee: Han er superfokuseret

Jamie Talbots dommer, Remee, stiller sig dog noget uforstående over for Blachmans kritik.

- 'Du kigger rundt'… Hold nu kæft, hvad har det med noget at gøre? Han er superfokuseret. Han leverede faktisk det mest fokuserede, han har gjort indtil videre, lyder det fra Remee, der samtidig forsvarede valget af Volbeat-hittet.

- Jeg vidste godt, Volbeat er ude på ydergrænsen af, hvad man kan tillade sig, hvis alt skal handle om sang, æstetik og god smag, men jeg synes, han var godt placeret i den sang. Af alle de sange, vi har testet, var det i den her, han brændte mest igennem, siger Remee.

På trods af kritikken fra Thomas Blachman er Jamie Talbot videre til næste uges liveshow og er således blandt de syv sidste i årets udgave af X Factor.

Se Thomas Blachman og Remee stikke til hinanden i videoen øverst.

Facebook
Twitter