Jamie scorer overraskende 2. plads i finalen: Det skal han lave efter X Factor

Jamie Talbot er lykkelig for sin andenplads i X Factor og glæder sig nu bare til at komme i gang med at lave sin egen musik.

Seerne bar Jamie Talbot hele vejen til andenpladsen i årets X Factor.

Og det er en lettet og tilfreds Jamie, der kan se tilbage på den forgangne X Factor-sæson med en stærk tro på, at X Factor-oplevelsen kan vare længe endnu.

Jeg håber, at vi ses derude på de store scener, for jeg vil bare ud og fyre den af.

Jamie Talbot

- Jeg kommer til at savne Team Remee. Rasmus skal jeg ses med i morgen alligevel, og vi er blevet rigtig gode venner. Jeg kommer sgu også til at ses med Remee og hele dét team, så jeg tror faktisk ikke, jeg kommer til at savne noget, for jeg tager det hele med, lyder meldingen fra Jamie Talbot på pressemødet efter finalen.

Den 29-årige sanger er ovenud tilfreds med andenpladsen, som han på ingen måde havde regnet med var inden for rækkevidde.

- Jeg er absolut ikke skuffet. Tænk på, hvor mange mennesker, der har drømt om at vinde, komme til liveshows eller til audition. Dem må jeg se tilbage på og tænke: Jeg har slået jer alle sammen. From the bottom of my heart, så er jeg totalt lykkelig over at være, hvor jeg er kommet til. Så jeg kan ikke tillade mig at være sur over at få en andenplads, siger han.

Se Jamie Talbot optræde med sin egen single 'Goldmine' i finalen i videoen her.

Justin Timberlake som musikalsk inspiration

Jamie Talbot kan nu se frem til sin første uges fri i lang tid, men han glæder sig allerede til at komme i gang med at lave musik, selvom han ikke ved, hvordan den kommer til at lyde endnu.

- Folk skal forvente en masse forskelligt, for jeg har en bred musiksmag. Og jeg kan godt lide at lege med forskellige genrer, så der skal ikke en pose ned over mit hoved, der fortæller, at jeg kun skal lave rock eller R’n’B eller country. Vi laver det hele. Så kan man altid skræddersy en plade, som et af mine store idoler Justin Timberlake for eksempel har gjort, siger Jamie Talbot, der bare glæder sig til at komme ud og møde alle de mennesker, der har stemt ham så langt.

- Jeg vil sige tusind, tusind, tusind, tak for al deres opbakning. Jeg er beæret over, at de har båret mig til finalen og bøjer mig i støvet. Og jeg håber, at vi ses derude på de store scener, for jeg vil bare ud og fyre den af, fortæller han.

Se interviewet med Jamie Talbot efter finalen i videoen øverst i artiklen og se alle hans optrædener i X Factor herunder.

'Good Kisser'

'Starlight'

'Sign of the Times'

'You Can Close Your Eyes'

'Everybody Knows'

'Say Something'

'Make Me Feel'

'For Evigt'

'Misbehaving'

'Sanctuary'

'Sign of the Times'

'Genie'