Joakim er X Factor-vært, mens Sofie passer baby: Jeg savner hende helt sindssygt

Sofie Linde er på barsel, så hendes mand, Joakim Ingversen, har overtaget tjansen som X Factor-vært.

- Hvad gør man ikke for sin dame?

Sådan lød det, da tv-vært Joakim Ingversen fredag bød velkommen til årets første X Factor-liveshow.

Normalt er det hans kone, Sofie Linde, der står for at holde snor i dommerpanelet og guide seerne gennem det store show, men da X Factor-værtinden i disse dage holder barsel med parrets nyfødte datter, Trine, har Joakim Ingversen overtaget det ærefulde erhverv.

- Jeg var sindssygt nervøs, inden jeg skulle ind på scenen, fortalte Joakim Ingversen om sin debut som X Factor-vikar, da han torsdag gæstede Aftenshowet.

I følge Joakim Ingversen var det naturligt for parret, at han skulle overtage Sofies job som X Factor-vært, da hun måtte gå på barsel.

- Hjemme hos os arbejder vi altid sammen, så vi blev bare enige om at sige 'lad os få det her til at fungere', siger den nybagte far, der dog ikke lægger skjul på savnet til hverken Sofie eller lille nyfødte Trine.

- Jeg savner hende jo helt sindssygt! Men det er jo kun om fredagen, og så drøner jeg jo hjem lige så snart, programmet er slut, siger han.

Sofie godkendte værts-debut

Med en erfaren X Factor-veteran som Sofie Linde i familien lå der naturligvis et vist pres på Joakims skuldre, da han gjorde sin debut på X Factor-scenen. Men selvom det var et par store sko, der skulle fyldes ud, fyldte presset ikke alt for meget hos den 30-årige tv-vært.

- Selvfølgelig er der pres på hjemmefra, men det var ikke det, jeg tænkte på, da jeg gik ind på scenen. Jeg skulle jo ikke gå ind og være Sofie, jeg skulle gå ind og være mig selv, siger han.

Da fredagens liveshow løb over skærmen, sad Sofie naturligvis også klar foran fjernsynet for at følge med i husbondens debut som X Factor-vært. Og i følge Joakim Ingversen var der kun roser at hente på hjemmefronten.

- Hun var rigtig glad, og hun synes, at det var gået rigtig godt, siger han.

I aften får Joakim Ingversen så endnu en runde i X Factor-manegen, når han endnu engang vikarierer for Sofie Linde, der fortsat er på barsel.

Du kan følge med i aftenens store liveshow fra klokken 20 på DR og DR TV.