Lars Løkke er med i sæsonens første X Factor-program

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) åbner DRs sidste sæson af X Factor med en helt særlig nytårstale.

Når X Factor 2018 skydes i gang mandag aften, er det ikke værten Sofie Linde, der byder seerne velkommen som den første.

Ej heller er det Thomas Blachman, Remee eller den nye dommer Sanne Salomonsen.

Det er derimod landets statsminister, Lars Løkke Rasmussen (V).

Lars Løkke Rasmussen åbner nemlig 11. sæson af programmet med en helt særlig X Factor-nytårstale til danskerne.

- I min nytårstale sidste år var mit råd til de unge, at vi skal gøre alle til fremtidens vindere. Men lige de kommende uger gælder der andre regler. Der er kun én vinder, lyder det blandt andet fra statsministeren.

Se hele Lars Løkke Rasmussens X Factor-nytårstale i videoen øverst.

Blev konfronteret med afstemning i 2010

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, er glad for, at statsministeren valgte at afsætte tid til at være med i X Factor.

- Det er super cool af ham, at han var med på den. Og skulle det engang gå helt galt med hans politiske karriere, har han da en fremtid som skuespiller. Han gør det så godt, siger Jan Lagermand Lundme.

Det er i øvrigt ikke første gang, at Lars Løkke Rasmussen er indblandet i X Factor.

I 2010, under sin første periode som statsminister, blev Lars Løkke Rasmussen på et af sine ugentlige pressemøder spurgt direkte om hans holdning til programmets sms-afstemning i kølvandet på flere historier om snyd med stemmerne.

- Jeg kender ikke de nærmere omstændigheder, beklager meget. Men altså jeg går jo ind for ved enhver valghandling, at der skal der være orden i tingene, det skal der. Og det gælder selvfølgelig også noget så vigtigt som X Factor, sådan må det jo være, lød det dengang.

Se premieren på 11. sæson af X Factor i aften klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter