Masser af kærlighed i X Factor i aften: Seerne får stor overraskelse

De fem tilbageværende X Factor-finalister optræder for første gang med et fællesnummer.

(Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

De er vant til at stå der hver for sig – i skarp konkurrence mod hinanden.

Men i aftenens X Factor lægger de fem finalister – Vita, Sigmund, Place on Earth, Jamie Talbot og Rasmus – for en stund konkurrencen på hylden, når de for første gang optræder på scenen i samlet flok for at hylde kærligheden.

Det gør de med en af musikhistoriens mest ikoniske kærlighedshymner – nemlig The Beatles' 'All You Need Is Love'.

I den anledning har vi spurgt de tilbageværende deltagere, hvem de hver især vil dedikere sangen til.

Ikke overraskende går hilsenerne primært ud til familie, kærester og venner.

- Jeg vil sende en hilsen til min far, som er min største fan. Han har betydet så meget for mig og os i det her forløb, og nu har han også lavet en fan-t-shirt, hvor der står Place on Earth på, siger Mille fra Thomas Blachmans trio.

- Jeg vil gerne dedikere sangen til min familie og alle dem, der har støttet mig igennem X Factor. Og til min kæreste Henrik selvfølgelig, siger Kathrine.

Trioens sidste medlem, Andreas, sender også en hilsen og en kærlig tanke af sted til sin kæreste, fordi de ikke ser hinanden så meget, som de plejer, mens X Factor står på.

- Set udefra er det nok en lidt hård periode, hvor vi er meget adskilt. Men det føles også meget rigtigt. Det er jo fordi, kærlighed ikke bare er et fysisk sprog, men også en tilstand, man er i. Man kan snakke i telefon, og man er vel vidende om, at man elsker hinanden, selvom der er en del kilometer imellem os. Så all you need is love, siger Andreas.

Andreas, Mille og Kathrine i Place on Earth. (Foto: Martin sylvest © Ritzau Scanpix)

Hele verden har brug for kærlighed

Både Jamie Talbot og Vita benytter lejligheden til at sende noget af al den kærlighed, de oplever fra deres familier, retur.

- De har gjort mig, til den jeg er, og de har støttet mig i alle de valg, jeg har truffet i mit liv. De bruger fire timer hver fredag på at komme til liveshow og se mig og så fire timer på at tage hjem igen – og de får ikke engang mulighed for at snakke særligt meget med mig. Det er kærlighed fra dem til mig, og det vil jeg da gerne give lidt tilbage af, siger Jamie Talbot, mens Vita siger:

- Jeg vil gerne sende en kærlighedserklæring til min mor. Jeg elsker hende, og det synes jeg bare godt lige, hun kunne bruge at høre, lyder det.

Sanne Salomonsens anden unge solist, Sigmund, citerer et af sine store idoler, Britney Spears.

- Min hilsen skal helt klart gå til min familie og mine venner. All you need is people who loves you, and stay away from people who makes you feel like, you are hard to love. Det er et virkelig fedt saying, siger han.

Rasmus går i Beatles' fodspor og lader ikke sin kærlighed begrænse til nogen specifikke personer.

- Jeg vil sende en gigastor kærlighedserklæring ud til alle i hele verden, for alle har brug for kærlighed, siger han.

Der er masser af 'manlove' mellem Remees voksne solister Jamie Talbot og Rasmus. (Foto: Martin sylvest © Ritzau Scanpix)

Rosendahls duo spredte også kærlighed

Når deltagerne i aften synger 'All You Need Is Love', er det i øvrigt ikke første gang, nummeret kan opleves på X Factor-scenen.

I X Factors fjerde sæson var der nemlig decideret Beatles-tema en uge, og her sang Pernille Rosendahls duo JR netop 'All You Need Is Love'.

Se den optræden igen her – og husk at se med i X Factor i aften klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter