Når X Factor slutter: Remee klar med hundredevis af ideer til nye hits

Før Remee blev X Factor-dommer, havde han sit fokus på at skrive sange. Men fokusset og kreativiteten er de sidste par år røget til fordel for talentprogrammet.

Når Remee ikke er tv-dommer, er han en succesfuld sangskriver og musikproducer. - Siden jeg var 15 år, har jeg udsendt 500 sange, fortæller han. (Foto: Sarah Christine Nørgaard © Scanpix)

De sidste to år har der ikke været nyt musik fra sangskriveren Remee, som ellers igennem årene står bag stribevis af hits som ’Superstar’, ’S.O.A.P. Is In the Air’ og ’Let Love Be Love’.

Men selvom det har stået stille, står X Factor-dommeren klar med hundredvis af idéer på sin telefon.

- Du kan se, hvor mange idéer der ligger, lyder det fra Remee, som tager sin telefon frem og begynder at rulle igennem flere hundrede lydoptagelser.

- Det er alt sammen ting, jeg går og finder på, og så synger jeg dem ind, lyder det fra den erfarne dommer.

Tilbage til hitsene efter X Factor

Men med X Factor-finalen lige om hjørnet åbner der sig igen en mulighed for at vende tilbage til sangskrivningen.

- Der er ikke lukket nogen aftaler endnu, men der foregår alt muligt. Der er ikke noget officielt, så jeg kan ikke sige noget om det, men jeg ved, at jeg skal til at tage mig sammen snart, fortæller Remee.

X Factor-dommeren har været i musikbranchen siden, han var blot 15 år, og hans imponerende karriere rummer mange hits, der er blevet fremført af store internationale stjerner.

- Jeg har ikke haft tid til at være i studiet, fordi jeg har været i gang med så mange andre ting. Så jeg har ikke udgivet noget i meget lang tid, hvilket er underligt, for siden jeg var 15 år, har jeg udsendt 500 sange. Så det har været to underlige år, fortæller den erfarne X Factor-dommer.

Savner sangskrivningen

Og sangskriveren har da også haft meget travlt de sidste to år, hvor han både er blevet far og natklubsejer, været X Factor-dommer for henholdsvis syvende og ottende gang, og haft en hel masse andet at se til.

- Jeg har ikke brugt tiden på at skrive sange, og jeg har ikke været i studiet. Og jeg savner det, lyder det fra Remee.

Hvad vi kan forvente at høre og se til Remee, må vi vente med at finde ud af, men indtil da kan han ses hver fredag i X Factor på DR1 kl. 20.