Nervøse Reza sendt hjem fra X Factor: Jeg vender tilbage næste år

15-årige Reza blev overraskende sendt hjem af Mette Lindberg, men det stopper ham ikke. Han overvejer allerede at komme igen til næste år.

"Hvis jeg stiller op næste år, så skal jeg naile den," siger Reza efter han røg ud af 5 Chair Challenge.

Reza klarede sig ikke igennem den dramatiske 5 Chair Challenge, da fredagens afsnit af X Factor rullede over skærmen.

Men selvom det blev til en X Factor-exit for Reza, er passionen for musik ikke lagt på hylden. Han øver stadig sang og musik derhjemme, og overvejer at vende tilbage til næste års auditions.

- Hvis jeg stiller op næste år, så skal jeg naile den! fortæller Reza over telefonen, da dr.dk ringer til ham.

Lige ved og næsten

Da den 15-årige stjernespire skulle på scenen og optræde foran dommerne i fredagens program, glemte han teksten.

Og selv om det i første omgang alligevel lykkedes Reza at få en af de fem stole, og dermed en plads videre til bootcamp-runden, måtte han i sidste ende - som den sidste deltager - forlade konkurrencen lige inden bootcamp.

- Det var virkelig nederen, at jeg var den sidste, der røg ud. Jeg sad dér i stolen og fik store forhåbninger, fordi jeg var så tæt på målet, fortæller Reza.

Nervøsiteten tog overhånd

Det var nervøsiteten og frygten for at kludre i teksten, der tog overhånd for den unge sanger.

- Jeg var meget nervøs. Jeg har ikke sunget for så mange mennesker før, og jeg var bange for at fucke op foran dommerne og publikum, fortæller Reza.

Han bærer dog ikke nag til sin dommer, Mette Lindberg, selvom han var ked af at ryge ud.

- Jeg synes, det var fair, at Mette ikke sendte mig videre. Hun kunne jo ikke sende mig videre, når jeg glemte teksten som den eneste, siger han.

Har fået styr på nerverne

Reza fortæller, at han siden X Factor-optagelserne er blevet langt bedre til at styre sin nervøsitet. Så god, at han uden problemer har sunget for hele sin skole.

- Jeg har optrådte til skolens juleafslutning, og der var ingen problemer overhovedet! Det var så fedt, lyder det selvsikkert fra Reza.

Mens Reza måtte forlade konkurrencen, formåede Reem, Alex, Anna, Elena og Mads Christian at synge sig videre til bootcamp.

Facebook
Twitter