Nu er Basim nummer 1 i Japan

Sangeren og sangskriveren Basim har skrevet to sange til gruppen Generations, hvis album lige er gået ind som nummer et på den japanske albumhitliste.

Den tidligere X Factor-deltager Basim hitter nu som sangskriver i Japan.

Danskerne lærte første gang Basim at kende, da han sikrede sig en 4. plads i X Factor 2008 - i en alder af bare 15 år. Siden har han udgivet flere succesfulde albums og singler, ligesom han også sikrede Danmark en flot 9. plads i Eurovision-finalen i 2014.

Nu er han gået nummer ét i Japan! Han har nemlig skrevet to sange på gruppen Generation's album, ’Speedster'.

- Jeg er vildt glad for at have to sange med på et album, der allerede på første uge er gået nummer ét på et af verdens største musikmarkeder, siger Basim til dr.dk.

Har allerede solgt 70.000 eksemplarer

Basim har været med til at skrive sangene 'Gimme!' og '... for you' på Generation’s album, der har solgt to en halv gange så mange eksemplarer som nummer to på album-hitlisten.

Artiklen fortsætter under tweetet.

https://twitter.com/OfficialBasim/status/707888180423368704

- Et album, der sælger mere end 70.000 eksemplarer på første uge, er bestemt ikke noget, man ser i musikbranchen hver dag som den er lige i øjeblikket, uddyber Basim, der lige nu er Los Angeles, USA, hvor han i øjeblikket arbejder på ny musik til sig selv.

X Factor 2016 sendes fredage kl. 20 på DR1.

Albummet 'Speedster' af gruppen Generations er netop gået ind som nummer ét på den japanske albumhitliste. Basim har været med til at skrive to sange til albummet.

https://www.facebook.com/DRNyheder/posts/1134777526572770