Ny dommers vilde tilbud: Tag min kategori, Blachman!

Blachman var ikke tilfreds, da X Factor-dommerne fik tildelt deres kategorier. Den nye dommer, Mette Lindberg, havde dog et vildt tilbud til den skaldede dommer.

Blachman var alt end begejstret, da han fredag fik tildelt sin kategori i X Factor. Det kunne hans meddommer, Mette Lindberg, ikke have siddende på sig.

I fredagens afsnit af X Factor fik dommerne til både seernes og deres egen store overraskelse tildelt deres kategorier. Sangkonkurrencens nye dommer, Mette Lindberg, har fået ansvaret for at lede de unge sangtalenter under 23 år mod sejren.

- Jeg er lykkelig for den kategori, lyder det begejstret fra sangerinden, da dr.dk fanger hende over telefonen.

Hun er særlig glad for at have fået ansvaret for den unge kategori, fordi talentmassen blandt de helt unge deltagere i år har været særdeles stor.

- Det er helt vanvittigt så mange sindssygt gode unge, der har været igennem til auditions. Det er vitterligt en gave for mig, at skulle arbejde med dem, fortæller Mette Lindberg.

Ville bytte kategori med Blachman

En der umiddelbart ikke var lige så optimistisk omkring sin kategori, er Thomas Blachman, der i år skal hjælpe sangerne over 23 år mod stjernerne.

- Jeg fik lidt ondt af Blachman, så jeg tilbød ham, at vi kunne bytte kategori, fortæller Mette, som føler sig meget ”privilligeret” over at have fået den unge kategori.

Showets tredje dommer, Remee, har fået ansvaret for at coache kategorien med de grupper, der stiller op i årets sæson.

Svært at vælge store talenter fra

Nu starter det hårde arbejde med at udvælge de deltagere, der skal med til konkurrencens næste fase: 5 chair challenge.

- Der er kun ganske få pladser, og at skulle være den, der vælger hvem, der går videre, er lidt angstprovokerende i den forstand, at det jo er skæbnen for kategorien der afgøres. Man skal sige farvel til nogle, man virkelig godt kunne tænke sig at se, hvor kunne føre hen, fortæller Mette om den svære proces.

Hvilke af de unge sangtalenter, der går videre til den dramatiske 5 Chair Challenge, får seerne svar på i næste fredags udgave af X Factor.

Facebook
Twitter