Power! Body! X Factor! Se alle højdepunkterne fra det første liveshow

Se alle optrædenerne fra X Factors første liveshow.

  • Oliver. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
  • Rasmus. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
  • Vita (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
  • Anne Mette & Tomas. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
  • Jamie Talbot. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
  • Sigmund. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
  • Place on Earth. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
  • Anja Nynne. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
  • Sol & Christian. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
  • Aftenens vikar Joakim Ingversen. (Foto: © Frederik Højfeldt Nielsen, dr)
1 / 10

Fredag aften rullede det allerførste af årets X Factor-liveshows over skærmen på DR1.

De ni deltagere gav alt, hvad de havde i sig, da de for første gang skulle præsentere sig for seerne.

Anja Nynne og Oliver endte i farezonen efter seerafstemningen. Det endelige valg skulle træffes af Thomas Blachman, som sendte Anja Nynne hjem efter de to 'save me'-optrædener.

Se alle optrædenerne herunder.

Rasmus

I et mørkeblåt jakkesæt og med showman-attitude sparkede 27-årige Rasmus årets første liveshow i gang med saxofon, trompet og bombastisk vokal, da han sang 'Misbehaving' af Labrinth.

Vita

Med en sikker vokal og blomstret buksedragt gjorde 17-årige Vita en moden indsats for at bringe forårsfornemmelserne helt ud i danskernes stuer med sangen 'Effortless' af Sabina Ddumba.

Anne Mette & Tomas

Ægteparret fra Testrup stod i skarp farvekontrast til hinanden iklædt kulsort og knaldrødt, da de bjergtog X Factor-studiet med deres inderlige version af Oh Wonders ’Technicolour Beat’.

Jamie Talbot

29-årige Jamie Talbot sang med lige dele charme og selvtillid bukserne af hele DR Byens studie 5, da han med sin sprøde stemme fremførte Nathan Sykes’ ’Famous’.

Sigmund

X Factor var ikke løbet tør for kærlighed, da den 22-årige Sigmund intenst bragede igennem med dyb vokal, body og power på ’Love Runs Out’ af OneRepublic.

Place on Earth

Mille, Kathrine og Andreas lignede nogen, der har sunget sammen hele livet, da de i retrostil vuggede og rockede igennem til Perfume Genious’ ’Slip Away’ og bragte minder frem fra en svunden gymnasieforelskelse.

Anja Nynne

Som taget ud af en spionfilm indtog 27-årige Anja Nynne med overskud X Factor-scenen med svingende hofter og swingende vokal og lignede én, der aldrig havde lavet andet end at slå russiske spioner ihjel med sin stemmes styrke, da hun optrådte med ’Bust Your Windows’ af Jazmine Sullivan.

Sol & Christian

Sommeren kom med Sol & Christian, der med aftenens eneste dansksprogede sang inviterede seerne ind i deres drømmende univers, hvor kemien mellem de to ikke var til at tage fejl af, når de kiggede forelsket på hinanden, mens de sang ’Sommer’ af AyOwA.

Oliver

Med sin dybe herrestemme leverede Oliver en overlegen præstation, som var han kongen af hele musikbranchen med sin version af radiohittet ’Human’ af Rag’n’Bone Man.

Anja Nynnes 'save me'-sang

I farezonen valgte Anja Nynne at fremføre 'Walk Away' med Christina Aguilera som 'save me'-sang. Ifølge Anja Nynne er Aguilera nemlig en ægte power-kvinde.

Olivers 'save me'-sang

Oliver prøvede kræfter med det unge, danske stjerneskud Hugo Helmig og hans hit 'Please Don't Lie' i farezonen. En optræden, der sikrede ham en plads i næste uges liveshow.