Remee afslører: Her er mine planer efter X Factor

Remee er færdig som X Factor-dommer på DR1. Nu er det familien, der skal i fokus, siger han.

Remee og hans to-årige datter Kenya, som han har fået sammen med sin kæreste Mathilde Gøhler. (Foto: Martin sylvest © Ritzau Scanpix)

Det blev ikke til en sejr, da X Factor sluttede fredag aften på DR1, men nu venter en masse fritid for den arbejdsomme dommer Remee, der har været med siden programmets spæde start i 2008.

Nu er det slut med arbejde i døgndrift, men Remee har dog én klar plan for, hvad der skal ske.

- Min plan nummer ét er min familie. Vi skal bruge tid sammen og vi skal rejse. Mathilde har også arbejdet rigtig meget i den her periode, så vi skal nyde hinanden og være tilstede sammen, fortæller Remee.

Siden 2014 har den kendte dommer dannet par med modellen Mathilde Gøhler, som han i 2015 fik datteren Kenya med.

- På et tidspunkt skal Kenya også have en lillesøster eller lillebror. Selvfølgelig skal hun det. Sådan en som hende laver man ikke kun én af, lyder det fra Remee.

I november måned gik Remee ned på knæ og friede til sin kæreste, men hvornår brylluppet finder sted, er endnu ikke planlagt.

Kæresten Mathilde Gøhler og datteren Kenya var med i fredags til at heppe på Remee og hans to solister. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

- Det bliver sandsynligvis ikke i år, fordi vi begge to har haft så travlt. Vi tager det stille og roligt, og vi stresser ikke over det. Vi ved nogenlunde, hvad der skal ske og hvor det skal være, forklarer dommeren og fortsætter:

- Men vi skal også være et sted, hvor vi har tid til at nyde det, så det ikke bare bliver noget, man fletter ind mellem andre ting.

"Det er mit dna"

Om Remee følger med i TV2’s køb af X Factor, vides ikke endnu, men om det er X Factor eller andet, så lægger han ikke arbejdet fra sig.

- Jeg stopper aldrig med at arbejde, det er mit dna. Om det er X Factor, ARCH (Remees natklub, red.) eller noget tredje, så udtrykker jeg mig gennem de ting, jeg laver, og det stopper jeg ikke med, fortæller Remee.

Remee sammen med sine to finalister Rasmus og Jamie Talbot på scenen til X Factor-finalen i fredags. (foto: Martin Sylvest/Scanpix Ritzau 2018) (Foto: Martin sylvest © Scanpix)

Selvom dommeren nærmere ser det som en måde at udtrykke sig på end et arbejde, lægger Remee dog ikke skjul på, at det også har været rigtig hårdt at være dommer. For det, der vises i tv’et fredag aften, har taget alle døgnets timer at planlægge.

- I sidste uge skulle Rasmus og Jamie optræde med to sange hver, og på fredag er det tre sange hver. Det er ti optrædener, jeg skal have styr på. Så den her slutspurt har været ret voldsom, forklarer Remee og fortsætter:

- Det er ikke altid, folk forstår, hvor meget det kræver. Nogen tror, det er nemmere, fordi det er eksisterende sange, men det er faktisk sværere. Det er nemmere for mig at skrive tre nye sange, end det er at få tre eksisterende sange til at lyde nye.