Remee beskyldes for taktisk beslutning i X Factor: Nu svarer han på kritikken

Det var Remee, der sendte duoen Sol & Christian ud i gårsdagens X Factor. Og selvom flere seere beskylder ham for at tænkte taktisk, så afviser han kritikken.

- Skuffende, at Remee tænker mere på taktik end kvalitet.

- Ej Remee, det må have været et taktisk valg. Vita var elendig fra start til slut! Nå men hun ryger jo nok ud næste gang!

Seerne har skarpe holdninger til Remees beslutning om at sende Sol & Christian ud af X Factor fredag aften.

Den rutinerede dommer bliver beskyldt for at være taktisk og handle ud fra, hvad der gavner hans egne deltagere på længere sigt.

Det afviser Remee dog skulle være tilfældet.

- At taktiske årsager ville det være den dummeste beslutning, jeg overhovedet kunne tage. Altså alle Sol & Christians fans ryger til Place on Earth nu, og Vita er stadig en konkurrent til mine solister. Så jeg plejer ikke mine egne interesser med den beslutning. Sol & Christian går ud med en super, top, stjerneperformance, og det er den bedste måde at gå ud på. Dét leverede Vita ikke, og det synes jeg, hun skal have til gode, forklarer Remee.

Sanne har fucket op

Remee har fra begyndelsen set en stor stjerne i Vita.

- Man skal virkelig fucke meget op, hvis du ikke skal vinde hele lortet, sagde han til hende, da hun havde stået på scenen i X Factors 5 Chair Challenge tidligere i X Factor-forløbet for et par uger siden.

Spørgsmålet er nu, om Sanne Salomonsen har fucket op, i sin position som X Factor-dommer, efter Vita fredag havnede i farezonen.

Og spørger man Remee, er svaret klart.

- Ja. Altså den bemærkning har også rumsteret oppe i mit hoved. For det gjorde, at hun lige pludselig var nummer et hos bookmakerne, og det lagde et kæmpe pres på hende og Sanne. Men personligt var jeg ikke stoppet op, der hvor de er stoppet op, og jeg havde ikke puttet så meget ekstra ovenpå hende, som de har gjort. Jeg ville selv have startet med at bygge hende op fra kernen af, som er den singer-songwriter hun er, lyder meldingen fra Remee efter showet.

"Jeg tager ikke fejl"

Dommertrioens nyeste medlem Sanne Salomonsen er ikke i tvivl om, at hun er på rette kurs med Vita og mener ikke, at hun som dommer har fejlet.

- I dag var vi uheldige, og teknikken arbejdede ikke for os. Der skete det, da Vita gik i gang, at hun ikke kun høre bandet i sit øre. Så hun stod alene og kunne kun høre sin stemme, og hun gjorde det eneste rigtige ved at tage propperne ud og synge efter lyden i studiet. Og det er en kæmpe udfordring, så hun klarede det til ug og kryds og slange, siger Sanne.

Sannes to meddommere har givet udtryk for, at Vita ikke er blevet forløst i de fire liveshows, der er forløbet indtil nu.

Men når Vita træder op på scenen igen i næste uge, bliver efter den plan, som Sanne hele tiden har haft for sin unge sangerinde.

- Jeg vil faktisk rigtig gerne bare følge min plan med hende. Men det kan da godt være, det ender op med, at jeg ikke har gjort mit job ordentligt. Men det synes jeg også er noget pjat. Det er smag og behag. I næste uge kan man forvente en vidunderlig Vita, der synger som en drøm og spiller på sin guitar, siger Sanne Salomonsen.

Facebook
Twitter