Remee efter dramatisk aften i X Factor: Jeg fortryder mit valg

Den ellers så erfarne X Factor-dommer ærgrer sig over, at han sendte en af sine deltagere ud i fredagens 5 Chair Challenge.

- Fuck, mand!

Den firdobbelte X Factor-vinder Remee var en presset mand, da han fredag aften skulle udvælge fem sangere i kategorien 23+, som han ville have med sig på bootcamp.

Niveauet var ekstremt højt blandt de talentfulde sangere i hans kategori, og det gjorde, at den ellers så cool dommer måtte træffe nogle svære beslutninger undervejs i sin 5 Chair Challenge.

Én af de beslutninger, der var særlig hård for ham, var at sende 24-årige Laura fra Odense hjem, efter hun havde leveret en flot præstation og i første omgang sikret sig en stol.

- Jeg var nødt til at vælge nogle dygtige fra til 5 Chair Challenge. Og det gjorde ondt, siger Remee.

Manglede en stol

Efter 5 Chair Challenge var overstået, og Remee havde sovet på sine valg, ærgrede han sig da også over at have skilt sig af med især Laura.

- Ja, jeg fortrød, at hun ikke fik en stol. Efter optagelserne havde jeg det sådan, at hun egentlig var den af deltagerne, der overraskede mig mest i forhold til, hvordan jeg huskede hende. Men altså… Der var jo kun fem stole, siger en tydeligt ærgerlig Remee.

Laura selv er da også skuffet over, at hun blev sendt ud af X Factor, men efter at have forladt scenen havde hun alligevel overskud til smil og en kæk bemærkning til Remee.

- Jeg har lært meget af det her forløb og tager helt sikkert noget med mig videre. Og så må Remee jo fortryde det senere hen, når han ser mig, siger Laura med et grin.

Overrasket over sine valg

Mens det altså ikke blev til en stol og dermed en plads på den eftertragtede bootcamp for Laura, så kunne Rasmus, Anja, Jamie, Vanessa og Olivur i stedet glæde sig over at være gået videre i X Factor.

Det var dog ikke de fem, som Remee på forhånd havde troet, han ville have taget med sig videre, siger han.

- Jeg er selv overrasket over, at jeg endte med de fem. Der er så mange ting, der spiller ind, og i sidste ende var der bare så overlegent et teknisk niveau hos nogle af dem, som ikke var til at komme udenom, siger Remee.

De seneste tre år har Remee vundet programmet med først den unge solist Emilie Esther, derefter gruppen Embrace og sidste år med sin voksne solist Morten Nørgaard.

Om han allerede står med potentialet til at sikre sig en fjerde sejr i træk, vil han dog ikke forholde sig til.

- Så langt tænker jeg slet ikke endnu. Nu gælder det først Sanne og Thomas' kategorier, og der er nogle, der er så sindssygt dygtige. Men jeg vil sige, at vi her i 23+-kategorien har fået sat barren pænt højt, og det kan jeg kun være tilfreds med.

Se de fem deltagere, Remee tager med sig til bootcamp, her.

Rasmus

Anja

Jamie http://mu.net.dr.dk/admin/ProgramCard/Get/urn:dr:mu:programcard:5a624d72a11f9f08d4391fbe

Vanessa

Olivur

Facebook
Twitter