Remee før ny sæson af X Factor: Jeg burde have trukket mig

Han har vundet alt, der er at vinde i X Factor. Men alligevel kunne Remee ikke lade være med at sige ja til endnu en sæson af talentprogrammet.

Tidligere i år formåede han, hvad ingen anden X Factor-dommer nogen steder i verden har gjort før: at vinde programmet med samtlige forskellige kategorier.

De seneste tre år har hitmageren Remee således vundet X Factor med unge Emilie Esther, gruppen Embrace og voksensolisten Morten Nørgaard – ligesom han naturligvis vandt den allerførste sæson med Martin.

Så hvorfor bliver han egentlig ved, når nu han har opnået alt i programmet?

Svaret er ganske enkelt ifølge Remee selv.

- Jeg kunne ikke finde nok grunde til at sige nej. At være med igen er jo næsten at sætte sig selv op til 'failure' (at fejle), og jeg burde egentlig bare have trukket mig og have lavet sådan et alter derhjemme med trofæerne, siger Remee med et grin og fortsætter:

- Når alt kommer til alt, er det et kæmpe privilegium at få lov til at tale til et helt land og kunne få lov til at sige, hvad man føler og tænker, hvordan man ser på talent, på udviklingen på livet og at få lov til at arbejde sammen med nogle sjove, inspirerende mennesker og et stort team af ultradygtige produktionsfolk.

Remee har været dommer i X Factor i foreløbig syv sæsoner. Ud over at have vundet med Martin, Emilie Esther, Embrace og Morten Nørgaard er han blevet nummer to med Alien Beat Club, Tine Midtgaard og Lucy Mardou. (Foto: © Martin Fält, dr)

Den oprindelige X Factor-vinder

Blandt de mennesker, som den succesfulde dommer skal arbejde sammen med i år, er sangerinden Sanne Salomonsen, der er ny dommer i den kommende 11. sæson.

Og Remee har udelukkende roser til den ikoniske rockmama.

- Sanne er en kæmpe gevinst for programmet og for seerne – og for deltagerne. Hvis nogen nogensinde har prøvet at være artist og har levet et helt liv med at være i front som artist, så er det Sanne. Hun er i virkeligheden den oprindelige X Factor-vinder fra før showet eksisterede, siger han og indrømmer samtidig, at hun derfor også bliver en hård konkurrent som dommer:

- Hun har i virkeligheden sikkert mere at give til dem, der skal stå og synge, end vi har. Jeg frygter faktisk, at hun ved, hvad hun taler om.

Har du lyst til at stille op i X Factor og måske sikre Remee sin femte sejr som dommer, så kan du komme til precasting i København og Aarhus henholdsvis den 16. og den 22. august.