Sådan hjælper Citybois X Factors nye charmetrold

Mette Lindbergs charmetrold Mads Christian har fået et par gode råd med på vejen inden første X Factor-liveshow.

Fredag aften skal Mads Christian for første gang på scenen i X Factor 2016. Han har fået et par gode råd med på vejen af sidste års deltagere, Citybois.

Mette Lindbergs deltager Mads Christian har oplevet en pludselig og overvældende opmærksomhed på de sociale medier efter sin entré i X Factor; en opmærksom som Anthon og Thor fra Citybois også oplevede i sidste sæson.

Og Mads Christian har faktisk truffet de to bydrenge igennem fælles bekendte. De stod straks klar til at give ham et godt råd, inden debuten på den store X Factor-scene.

- De synes, det er sjovt, at jeg er med i X Factor, fortæller Mads Christian, og fortsætter:

- De har fortalt mig, at jeg skal huske at gøre min story (på Snapchat, red.) åben for alle, og huske at lægge en masse billeder op på Instagram, så folk kan følge med i, hvad der sker.

Tusindvis af ivrige fans

Den megen opmærksomhed, Mads Christian har oplevet siden sin X Factor-debut, er i den grad kommet bag på ham.

- Jeg bliver bombarderet med beskeder, venneanmodninger og fanprofiler. De er søde alle sammen, så det er vildt stort for mig; men også vildt overvældende.

Selvom kalenderen egentlig er helt fyldt op med X Factor, forsøger han dog at tage sig af de mange henvendelser på de sociale medier.

- Jeg vil gerne prøve at gøre mine følgere glade, så jeg sørger for at skrive lidt tilbage, og like deres ting engang imellem. Der er mange, så jeg må indrømme, at det er svært at nå dem alle sammen, fordi jeg har så travlt.

Fra ”fløde” til rockstar

Mads Christians mange fans glæder sig til at se ham på X Factor-scenen for første gang fredag aften.

Ifølge Mads Christian selv bliver det en noget anderledes udgave af ham, man får at se i aften, i forhold til det, man har set tidligere.

- Jeg er nervøs for, hvordan folk tager imod den nye mindre ’flødede’ Mads Christian.

- Men der kommer mere power i mig fredag aften – så har jeg ikke sagt for meget.

X Factors første liveshow løber over skærmen fredag aften klokken 20 på DR1.

Facebook
Twitter