Sådan kommer du med til X Factors liveshows

Læs her, hvordan du køber billet til liveshowene i DR Byen.

Sofie Linde er vært på X Factor for tredje gang. (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Kunne du tænke dig at opleve X Factor-stjernerne helt tæt på, når de forsøger at synge sig videre i Danmarks største underholdningsprogram?

Så er det bare med at komme til tasterne!

Hver mandag klokken 10 frigives der nemlig billetter til X Factors liveshow om fredagen.

Det betyder altså, at billetterne til de kommende fredage sættes i salg henholdsvis mandag den 12. marts, mandag den 19. marts og mandag den 26. marts klokken 10.

Finalen, som sendes fra X Factor-studiet i DR Byen, afholdes fredag den 6. april, og billetterne hertil sættes til salg mandag den 2. april klokken 10.

Vær opmærksom på, at man maksimalt kan købe fire billetter pr. kunde, og at man skal være minimum 13 år for at være med som publikum. Billetterne koster 50 kroner + gebyr.

X Factor-rundvisning

Nu får du en helt unik mulighed for at besøge en af DRs største produktioner og se alt det, der sker bag kameraet, når årets X Factor liveshows løber over skærmen.

Oplev det hele backstage når lyset er slukket, og publikum og produktionsholdet er gået hjem.

På turen kommer du til at se nogle af de områder, hvor X Factor-deltagerne hver fredag opholder sig før, under og efter showet.

Turen tager dig igennem deltagernes aften, fra de starter i opholdsområdet og venter på at komme i sminken, til adrenalinen pumper i kroppen, inden de træder ind på scenen.

Du kommer blandt andet forbi deltagergangen, kontrolrummet, scenografiværkstedet og selvfølgelig selve X Factor-studiet.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk