Sanne afslører fremtidsplaner efter X Factor: Vil lave mit eget tv-program

Der mangler et musikprogram på dansk tv. Og hvis det står til Sanne Salomonsen, så er hun kvinde for at levere dét.

Sanne Salomonsen vandt danskernes hjerter som det nye medlem af X Factors dommerpanel med sine svadaer om body og power.

Nu er den sidste konfettikanon imidlertid fyret af, og X Factor-finalen er overstået.

Men det betyder ikke, at den garvede sangerinde er færdig med tv.

- Jeg har jo en drøm om at få mit eget musikprogram. Mit eget talkshow. Jeg synes det mangler og det skal handle om alle de interessante mennesker og kunstnere, som den danske befolkning i virkeligheden ikke kender. De kender dem kun fra bladene. Ligesom folk har kendt mig i så mange år, så har de nu lært mig lidt at kende gennem X Factor. Og den gave kunne jeg godt tænke mig at formidle videre til danskerne, afslører Sanne Salomonsen.

Hun håber, at hun får mulighed for at lave meget mere tv nu, så hun kan få den erfaring, der skal itl, når man vil stå i spidsen for sit eget tv-program.

- På et eller andet tidspunkt om nogle år, når jeg er dygtig nok og har prøvet noget mere tv, så kan det være, jeg får det talkshow. Og jeg vil gerne gøre det godt, for der mangler musik på tv. X Factor er selvfølgelig underholdende, og det er fucking fedt. Men der er ikke noget rigtigt musikprogram. Og det arbejder jeg på, at der skal gang i på et tidspunkt. En eller anden dag bliver jeg hørt, siger hun.

Anne, Sanne og Lis

Og mens Sanne Salomonsen finder ud af, hvad programmet skal hedde, og hvordan det skal forløbe, så skal hun i mellemtiden ud på de landeveje, som hun kender så godt.

Først med sin akustiske turné i efteråret, og derefter er der lagt op til en storslået genforening med Anne Linnet Band, som består af Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis sørensen.

De tre kvinder skal optræde i Boxen i Herning, Royal Arena i københavn og tre andre store arenaer rundt omkring i Danmark.

Og Sanne Salomonsen fortæller, at X Factor-oplevelsen har givet hende fornyet energi til at rocke løs, når hun skal ud at spille igen.

- Jeg skal bruge denne her inspiration og alt det, jeg har lært. Det vil jeg gå ud og bruge, når jeg skal stå på scenen, i den forstand, at jeg er ladt op af nye oplevelser. Det har virkelig været en meget fed tid for mig, det har været underholdende og sjovt, selvom jeg er ked af, at jeg ikke fik nogle deltagere i finalen, siger Sanne.

Facebook
Twitter