SE LISTEN Her er sangene til X Factors første liveshow

Se, hvad de ni X Factor-deltagere skal synge, når de giver deres livedebut i årets første liveshow på fredag.

(Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Årets første liveshow i X Factor er lige rundt om hjørnet, og nu kan vi løfte sløret for denne uges tema og hvilke sange, de ni deltagere skal optræde med.

Det første liveshow bliver skudt i gang med temaet 'Min sang', og netop dette tema lægger op til sange, der vil vise os, hvem de ni deltagere er, og hvad vi kan forvente af dem som artister under deres X Factor-forløb.

Pop og elektronisk lyd hos grupperne

Thomas Blachmans grupper deler sig op i britiske, amerikanske og danske artister, når de på fredag optræder i det første liveshow.

Ægteparret Anne Mette & Tomas, som er den eneste gruppe, der stillede op sammen, som har formået at komme med videre til liveshows, skal optræde med nummeret 'Technicolour Beat' af den britiske pop-duo Oh Wonder.

0:00

Duoen Sol & Christian, som Blachman selv satte sammen, skal optræde med hittet 'Sommer' af den danske synth-duo AyOwA, der er kendt for deres helt særlige elektroniske lyd. Det bliver således også en ny lyd for Sol & Christian, som vi ellers kun har hørt optræde med en noget roligere version af Queens 'I Want to Break Free'.

0:00

Trioen Place on Earth, som Blachman ligeledes selv satte sammen, vil til det første liveshow optræde med nummeret 'Slip Away' af den amerikanske indie-solist Perfume Genius.

0:00
(Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Diversitet hos de unge

Sanne Salomonsens tre unge live-deltagere spreder sig ud over pop-rock, blues og R&B, når de fredag aften skal optræde til det første liveshow.

Den modige deltager Sigmund skal optræde med nummeret 'Love Runs Out' af den amerikanske pop-rock-gruppe OneRepublic, der er kendt for hits som 'Apologize' og 'Counting Stars'.

0:00

Vita holder sig i stil med sin bootcamp-optræden, hvor hun optrådte med Mary Marys gospel-nummer 'Shackles (Praise You)', når hun fredag skal optræde med nummeret 'Effortless' af svenske Sabina Ddumba.

0:00

Til gengæld bliver det en ny lyd, vi kommer til at høre fra Oliver på fredag, når han går væk fra sine country-vante rammer. Han bevæger sig i stedet hen mod blues, soul og pop, når han skal optræde med kæmpehittet 'Human' af engelske Rag'n'Bone Man.

0:00
(Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

R&B hos de voksne

Hvor både de unge og grupperne går forskellige veje internt i deres kategorier, skal alle tre voksne i Remees kategori optræde med R&B-numre.

Anja Nynne optræder med det kendte R&B-nummer 'Bust Your Windows' af den amerikanske singer-songwriter Jazmine Sullivan.

0:00

Den følsomme tømrer Rasmus fortsætter i sin poppede og romantiske stil, når han på fredag optræder med nummeret 'Misbehaving' af Labrinth, som er samme kunstner, han optrådte med til sin audition.

0:00

Jamie Talbot kommer til at optræde med nummeret 'Famous' af Nathan Sykes, der er kendt fra det britiske boyband The Wanted, men som siden er gået solo.

0:00
(Foto: Agnete Schlichtkrull © dr)

Oversigt: Her er fredagens sange

Grupperne

  • Anne Mette & Tomas: ‘Technicolour Beat’ af Oh Wonder

  • Sol & Christian: ‘Sommer’ af AyOwA

  • Place on Earth: 'Slip away' af Perfume Genius

De unge

  • Sigmund: ’Love Runs Out’ af OneRepublic

  • Vita: 'Effortless' af Sabina Ddumba

  • Oliver: ‘Human’ af Rag’n’Bone Man

23+

  • Anja Nynne: ’Bust Your Windows’ af Jazmine Sullivan

  • Rasmus: ‘Misbehaving’ af Labrinth

  • Jamie Talbot: ’Famous’ af Nathan Sykes

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk