Sofie Linde er på barsel: X Factor får ny vært på fredag

Sofie Linde blev mor lørdag, så hun kan ikke stå på scenen til årets første liveshow. Men nu springer hendes ægtemand Joakim Ingversen til som midlertidig vært, mens Jacob Riising tager over i Ultra Factor.

Sofie Linde kommer ikke på scenen til liveshows på fredag, for hun er lige blevet mor. På X Factor tager hendes mand Joakim Ingversen over - og på Ultra Factor bliver Jakob Riising vært i stedet for Joakim. (© dr)

- Nu går jeg ud og føder en baby. Og så ses vi fredag!

Med den bemærkning afsluttede Sofie Linde fredagens X Factor. Og sådan gik det. I weekenden blev hun mor til datteren Trine - og derfor får hun brug for en vikar, når de store liveshows starter på DR1 på fredag.

Det bliver ingen anden end Sofie Lindes mand, værten Joakim Ingversen, der kommer til at være stand-in, afslører DR nu.

- Jeg er jo kæmpe X Factor-fan, og jeg har altid drømt om at have de flotte X Factor-værtskjoler på. Nu får jeg endelig muligheden som den første mandlige vært, siger Joakim Ingversen.

Ingversen er langt fra ny i X Factor-regi. Han er nemlig normalt vært på Ultra Factor, som bliver sendt på DR Ultra i pausen inden afgørelsen.

- Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru, fortsætter han.

Seerne er i trygge hænder

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, er sikker på, at Joakim Ingversen kommer til at klare opgaven med bravur.

- Sofie skal naturligvis have ro i denne tid, så jeg er ovenud tilfreds med, at Joakim kan træde til og vikariere for sin hustru. Joakim er som Ultra Factor-vært den perfekte vikar, der vil kunne træde direkte ind og løfte opgaven. Jeg er sikker på, at X Factor og seerne vil være i fuldstændig trygge hænder, indtil Sofie er tilbage, siger han.

Her er det første billede af Sofies og Joakims datter Trine fra Instagram:

Riising og Micki klar på Ultra Factor

Når Joakim Ingversen skal være X Factor-vikar på DR1 på fredag, så får han selv brug for afløsning som vært på Ultra Factor på børne-kanalen DR Ultra.

Her bliver det Jacob Riising, kendt fra bl.a. Versus på DR1, som tager over. Med sig har han Micki Cheng, der har været faste sidekick i Ultra Factor siden allerførste program i 2016.

- Som den gode kammerat jeg er, stiller jeg selvfølgelig op, når Joakim har brug for det - og når han og Sofie ikke har kunnet finde ud af time deres baby-making bedre. Jeg har selvfølgelig selv set X Factor alle årene, men jeg er glad for, at jeg har Micki ved min side på fredag, for han er den ægte X Factor-ekspert, siger Jacob Riising.

Se Joakims og Mickis musikvideo fra Ultra Factor:

X Factors første liveshow sendes på DR1 fredag 23. februar kl. 20. Se Ultra Factor på DR Ultra kl. 21. Begge dele kan selvfølgelig også ses på DR TV live og on demand.

FacebookTwitter