Sofie Linde om X Factor-babyen: En fødsel er ikke for tøsedrenge

Sofie Linde er taknemmelig for den varme respons, hun har fået i kølvandet på sin fødsel, der ikke var for svæklinge.

(Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix DR)

Lørdag kom nyheden om, at X Factor-værten Sofie Linde Ingversen, som hun nu hedder efter sit ægteskab, blev mor til datteren Trine - med kælenavnet Trille - sammen med sin mand Joakim Linde Ingversen, der normalt er vært på X Factors søsterprogram Ultra Factor.

Nu er den nybagte mor så ude med sin første offentlige udmelding siden weekendens fødsel, der åbenbart ikke har været en gåtur parken for den 28-årige tv-vært.

- En fødsel er ikke for tøsedrenge, men både Trille, Joakim og undertegnede madkasse har det rigtig godt, skriver Sofie Linde som billedtekst til sit nye opslag på Instagram.

En rørt mor

Ud over beskeden om den hårde fødsel bruger Sofie Linde også sit opslag til at takke sine 300.000 følgere, der har fyldt de unge forældres liv med lykønskninger og positive tilkendegivelser.

- TAK ♥️ Tak, for alle jeres søde beskeder og hilsner. Jeg er oprigtigt rørt over, hvor mange der har givet sig tid til at ønske os tillykke, skriver den nyslåede forælder.

Weekendens offentliggørelse af den nyfødte X Factor-baby er blevet liket af 165.000 personer og kommenteret næsten 10.000 gange på Sofie Lindes offentlige Instagram-profil.

Far tager over

Når Sofie Linde nu er tvunget til at blive i sengen og komme sig over fødslen med Trille på armen, efterlader det X Factor uden vært.

Og så alligevel ikke.

Det er nemlig blevet besluttet, at Joakim Ingversen tager over for sin hustru og indtager rollen som den første mandlige X Factor-vært i Danmark nu på fredag, når det går løs med det første liveshow i denne sidste omgang af X Factor på DR1.

- Det bliver selvfølgelig en stor udfordring, for Sofie har sat barren højt, men jeg skal gøre mit allerbedste. Sofie og jeg går gennem ild, vand og konfetti sammen, så det er helt naturligt, at det er mig, der på fredag tager kjolen på og er vikar for min hustru, siger Joakim Ingversen forud for sin debut.

Hvordan det kommer til at gå den nybagte far med sin nye værtsrolle i X Factor, kan du se på fredag klokken 20 på DR1 og DR TV.

Facebook
Twitter