Tidligere X Factor-værter om Sofie Linde: Sådan klarer hun værtstjansen

Hun er gang på gang blevet hyldet af seerne. Nu får Sofie Linde også ros af de tidligere X Factor-værter.

Fra venstre: Signe Molde, Lise Rønne, Sofie Linde, Signe Muusmann og Eva Harlou. (© (c) DR)

Sofie Linde er flere gange blevet kåret som Danmarks bedste tv-vært. Og seerne - unge som gamle - har fredag efter fredag kastet deres kærlighed på den altid charmerende X Factor-vært.

Kærligheden til den 27-årige værtinde kulminerede forrige fredag, da hun reddede Morten Nørgaard, som gik i sort på direkte tv.

Nu får hun også flotte ord med på vejen fra sine fire forgængere.

Lise Rønne, Signe Muusmann, Signe Molde og Eva Harlou har alle selv stået i spidsen for X Factor og ved, hvad det kræver at stå på scenen fredag efter fredag og holde styr på både dommere og deltagere.

- Hun er helt fantastisk, og hun har virkelig formået at gøre det til sit eget, siger Eva Harlou, der snakkede med Sofie Linde om netop dét, da hun tog over for Eva Harlou i X Factors niende sæson.

- Det er svært at gå ind i noget, hvor andre har stået før og gjort det til deres. Så skal man kunne følge op og samtidig komme med sit eget take på det. Jeg er stolt af hende.

Også Signe Molde, der var vært på programmet i sæson 6, roser Sofie Linde for hendes måde at støtte deltagerne på.

- Hun er god til at få deltagerne til at slappe af. Som X Factor-vært har du mange roller, men dét er for mig den vigtigste rolle, siger Signe Molde og fortsætter:

- Men det er bare sådan hun er – virkelig, virkelig sød.

Et frisk pust

X Factors første og mest erfarne vært, Lise Rønne, var vært på X Factor igennem fire sæsoner. Hun synes, at Sofie Linde som vært har givet programmet et løft.

- Hun var et frisk pust på det helt rigtige tidspunkt i programmet, siger hun og fortsætter:

- Hun gør det ved at bidrage med en stor menneskelighed og give det et personligt aftryk, som programmet virkelig kan bære.

Signe Muusmann, der var vært i programmets tredje sæson, er enig i, at Sofie Linde sætter sit personlige aftryk på programmet.

- Hun siger ikke helt det planlagte manuskript, som man jo har i X Factor. Hun går lidt ud over det på en ret fin og personlig måde, siger Signe Muusmann og fortsætter strømmen af flotte ord:

- Jeg synes, det er så rart med hendes naturlighed. Man kan bare mærke, at hun har lavet meget live-fjernsyn. Og det er på en eller anden måde enormt trygt, siger Signe Muusmann, der går så langt at kalde Sofie Linde den bedste X Factor-vært nogensinde.

- Hun er den bedste. Jeg lægger mig fladt ned.