Verdensstjerne optræder i X Factor-finalen

Den britiske superstjerne Ed Sheeran kommer og optræder i X Factors finale fredag 31. marts.

Dagen inden sin udsolgte koncert i Jyske Bank Boxen optræder superstjernen Ed Sheeran i X Factor-finalen. (Foto: AA Lead Shot/Warner Music)

Han er en af de klarest skinnende stjerner på den internationale pophimmel i disse år og har inden for de seneste uger optrådt ved både Grammy-uddelingen og Brit Awards.

Og nu kommer den britiske singer-songwriter Ed Sheeran så også til Danmark - for at optræde i X Factors store finale fredag 31. marts.

Den 26-årige musiker, der netop har sendt sit længeventede, tredje album, '÷', på gaden har haft enorm succes på hitlisterne over hele verden, siden han i 2011 brød igennem med numre som 'The A Team' og 'Lego House' og senere giganthits som 'I See Fire' og 'Thinking Out Loud'.

De seneste syv uger har han desuden toppet den danske singlehitliste med nummeret 'Shape of You'.

Tætpakket turnéprogram

Ed Sheeran har presset sin optræden i X Factor-finalen ind i et ellers tætpakket turnéprogram, hvor han dagen inden X Factor giver koncert i Stockholm og dagen efter, lørdag 1. april, giver en for længst udsolgt koncert i Jyske Bank Boxen i Herning.

X Factor-finalen finder sted i det normale X Factor-studie i DR Byens Studie 5 fredag 31. marts klokken 20 - og her skal tre finalister dyste om at kunne kalde sig vinder af tiende sæson af programmet.