X Factor-Marie om chok-exit: Jeg er ikke vred Mette

Det 15-årige supertalent bærer ikke nag til dommer Mette Lindberg, der gav hende sparket i fredagens program.

"I starten var jeg bitter på Mette, men sådan har jeg det ikke mere," siger 15-årige Marie efter hun blev sendt hjem af dommer Mette Lindberg i fredagens X Factor.

Brugerne på Facebook røg direkte op i det røde felt, da dommer Mette Lindberg fredag aften valgte at sende 15-årige Marie ud af X Factor.

Nu giver sangtalentet selv sit besyv med om den dramatiske udsendelse:

- Det er jo Mettes beslutning, og hvis hun kunne se noget mere spændende og spirende i de andre, så respekterer jeg selvfølgelig dét valg, siger Marie til dr.dk.

- I starten var jeg lidt bitter på hende, men sådan har jeg det ikke mere. Lige når man er i situationen, håber man selvfølgelig, at man kommer videre, og bliver ærgerlig, når det ikke sker; men jeg er ikke vred på Mette. Det har stadigvæk været sindssygt sjovt at være med.

”Super ærgerligt”

Marie medgiver dog, at hun er ”skuffet” over at blive sendt hjem.

- Jeg er selvfølgelig skuffet, men X Factor er jo et udvælgelsesprogram, så jeg havde ligesom regnet med, at det ville ske på et eller andet tidspunkt.

- Men det er super ærgerligt at tænke på, at jeg kunne være nået længere i konkurrencen med én af de andre dommere.

Overvældet af brugernes kærlighed

Sympatien er strømmet det 15-årige sangtalent i møde ovenpå exitten. Mange brugere føler sig ligefrem sikre på, at Marie kunne have vundet X Factor.

- Det er super, super fedt med al den positive respons, jeg har fået! Det en bekræftelse af, at man er skide sej, og at man godt kan. Det er meget overvældende, og har gjort mig mega glad.

- Det er brugerne og seerne, der har gjort det muligt, at jeg måske kommer til at lave musik senere - på grund af al deres opmærksomhed.

Vil måske stille op igen

Kunne du finde på at stille op igen næste år?

- Jeg ved ikke, om jeg stiller op næste år. Det kan godt være, jeg vender tilbage, men så vil jeg nok tage en masse venner med og stille op som gruppe.

Facebook
Twitter