X Factor-Mia om sangen alle har ventet på: Den blev til ved et uheld

X Factor-finalisten Mias bud på en vindersang er nummeret 'Sick', som hun har skrevet helt på egen hånd.

Seerne har ventet på den. Dommerne har ventet på den. Og ikke mindst Mia selv har ventet på den.

Men nu er den her endelig!

Sangen 'Sick', som Mia forførte hele Danmark med til sin X Factor-audition - og som er blevet set mere end en halv million gange på YouTube - er nemlig Mias bud på en vindersingle, og er derfor nu tilgængelig på alle streamingtjenester.

- Jeg er rigtig glad for det, der er blevet lavet, fortæller Mia, som selv står bag tekst og melodi, mens Clara Sofie Fabricius og Mads Nørgaard har produceret nummeret.

Kom med Mia i studiet, da hun indspillede sin vindersingle, i videoen øverst og lyt til hele hendes single her.

En lettet Mia sammen med sin dommer, Thomas Blachman, i det øjeblik hun får at vide, at hun er gået videre til finalen i X Factor. (Foto: Ida Guldbæk Arentsen © Scanpix)

Sang noget bøvl

Ifølge Mia bliver de bedste ting skabt ved et uheld, og det gjorde 'Sick' faktisk også, fortæller hun Rasmus "Lakserytteren" Kolbe, der er vært på X Factors Snapchat- og Instagram-profil, da de to tager en cykeltur rundt i København.

- Jeg kom til at synge noget bøvl over for min mor, og så lavede hun sjov med det. Og så lavede jeg en sang ud af det, fortæller Mia og afslører, at sangen handler om en ekskæreste.

- Jeg har haft tre kærester, hvoraf den ene er Martin, siger hun.

Tag med Mia og "Lakserytteren" på cykeltur - hvor Mia også får sig en lidt behåret overraskelse - i videoen her.

Første step mod drømmen

De seneste par uger i X Factor har Remee flere gange kommenteret, hvor meget han glæder sig til at høre en hel plade med Mia, og Mia selv håber da også, at hun får mulighed for at udgive flere af sine egne sange fremover.

- Jeg vil jo rigtig gerne leve af min musik, det her er lidt første step mod drømmen. Det er superfedt endelig at få gjort noget ved det, siger Mia.

Se Mias audition, hvor hun for første gang sang 'Sick', i videoen her.