X Factor-power! Stjernerne kæmper for en plads i semifinalen

Fredag aften gav de fem kvartfinalister i X Factor sig i kast med musik, der kunne inspirere og råbe op. Se alle aftenens optrædener her.

  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
  • (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)
1 / 7

Fredag aften var det blevet tid til kvartfinalen i X Factor, og fem spændte deltagere var klar til at gøre alt, hvad de kunne for en plads videre i konkurrencen.

Temaet for aftenens sange var 'Noget på hjerte'. Og det betød, at deltagerne gav sig i kast med inspirerende musik fra kunstnere som Leonard Cohen, Christina Aguilera og Gnags.

Se alle aftenens optrædener her.

Fællesnummer

Aftenen blev skudt i gang med kærlighedshymnen 'All You Need Is Love', da alle fem livedeltagere gav sig i kast med The Beatles-klassikeren.

Sigmund

Det var et festfyrværkeri af en hyldest til mangfoldighed og diversitet, da Sigmund havde et entourage af forskellige danskere med på scenen under sin storladne levering af Gnags' 'Danmark'.

Jamie Talbot

Med indlevelse, tristesse og dysterhed formåede Jamie Talbot at levere en medrivende optræden med sin fortolkning af 'Everybody Knows', der oprindeligt er sunget af Leonard Cohen.

Place on Earth

Det var med moden klang og cool attitude, at Andreas, Kathrine og Mille i Place on Earth indtog X Factor-scenen med deres bombastiske optræden med Finks 'Pilgrim'.

Vita

På trods af sine bare 17 år formåede unge Vita at bevæge hele studiet med sin rørende udgave af A Great Big World og Christina Aguileras 'Say Something'.

Rasmus

Rasmus prædikede medmenneskelighed, da han og et medbragt gospelkor kanaliserede store følelser og stor vokal med en dramatisk udgave af 'Glory', der oprindeligt er af Common og John Legend.

Jamie Talbots 'save me'-optræden

Remees charmetrold endte i denne uge i farezonen for første gang, hvor han kastede sig ud i 'Let It Be' med Labrinth. Dette overbeviste Thomas Blachman, som havde den afgørende stemme, og Jamie er dermed sikret en plads i X Factors semifinale i næste uge.

Vitas 'save me'-optræden

Vita, som blæste dommerne væk til sin 5 Chair Challenge, men som er blevet kritiseret for ikke at have fundet sit rette element i samarbejdet med Sanne Salmonsen, kom i farezonen for anden uge i træk. Her kastede hun sig ud i Emeli Sandés 'Read All About It', som blev Vitas sidste optræden i X Factor.