X Factor-sejr: EMBRACE vandt med 60 procent af stemmerne

Remees piger vandt en overbevisende sejr over Reem i fredags X Factor-finale. Det afslører DRs underholdningschef.

DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, fortæller, at EMBRACE (til venstre) vandt en ganske overbevisende sejr over Reem (til højre). (Foto: Frederik Højfeldt Nielsen © dr)

Mange havde spået en sejr til 17-årige Reem, da X Factors finale skulle afgøres fredag aften.

Finalen endte dog med en sejr til gruppen EMBRACE, og den sejr var faktisk særdeles overbevisende, fortæller DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme, nu.

- EMBRACE vandt med 60 procent af stemmerne over Reem i anden afstemningsunde, så det er en virkelig overbevisende sejr, siger underholdningschefen.

Se EMBRACE synge deres vindersang her.

Artiklen fortsætter under videoen.

"En sindssygt overbevisende sejr"

Han medgiver, at den overbevisende sejr måske kan virke overraskende.

- Jeg tror, det var en kæmpe overraskelse for rigtig mange. Men jeg er ikke selv er overrasket. Jeg har set stemmerne i løbet af de syv liveshows, og EMBRACE har imponeret næsten hele vejen, siger Jan Lagermand Lundme.

- Og de vandt finalen sindssygt overbevisende. Det var ikke engang tæt mellem dem og Reem; det var en sindssygt overbevisende sejr og det vil folk også kunne se, når vi offentliggør stemmetallene.

En overraskende sæson

Underholdningschefen vil endnu ikke svare på, hvornår man går ud med stemmetallene for X Factors liveshows, men konkluderer, at X Factor 2016 har været en overraskende sæson.

- Denne her sæson har været ret overraskende. Efter første liveshow troede jeg, at vi havde en helt tydelig vinder, og at det ville blive Martin om igen.

- Men det gik virkelig i bølger og specielt semifinalen gav nærmest et chokresultat.

Gense øjeblikket hvor EMBRACE udråbes som vindere af X Factor 2016. Artiklen fortsætter under videoen.

EMBRACE er danskernes darling

Finalen tilhørte dog helt og holdent EMBRACE-søstrene.

- Her er der virkelig tale om en sand vinder. De har bare fyret den ene performance af efter den anden, som har været fuldstændig fantastisk, og har givet os gåsehud syv uger i træk.

- Jeg synes det har været tydeligt at mærke den kæmpe opbakning, der er kommet fra danskerne til EMBRACE. De er virkelig blevet danskernes darling, og det er en super velfortjenet sejr!

https://www.facebook.com/DRNyheder/posts/1155045454545977

Facebook
Twitter