X Factor-Sigmund får kæmpe overraskelse på live-tv: Nej, hvor er det vildt!

Onsdag aften var X Factor-deltageren Sigmund og hans forældre gæster i Aftenshowet. Her fik de sig noget af en overraskelse.

- Nej, nej, nej. Nej, hvor er det vildt!

Overraskelsen stod malet i ansigtet på X Factor-deltageren Sigmund, da han under et interview i Aftenshowet onsdag pludselig kunne se en gammel bekendt dukke op på skærmen foran sig.

Programmets vært, Mikkel Fønsskov, havde nemlig forberedt en helt særlig overraskelse til den talentfulde sanger og danser i form af en direkte hilsen fra skolelederen på den balletskole, Sigmund gik på som barn.

- (Han var) altid sød, altid venlig og altid positiv. Det var tydeligt, at han kom i sit rette element, da han begyndte med to timers danseundervisning hver dag og en masse performances. For Sigmund er den fødte performer, lød det fra skoleleder på Balletskolen i Holstebro, Kent Sommer-Mortensen, mens en tydeligt rørt og overrasket Sigmund forsøgte at takke for roserne.

Se klippet, hvor Kent overrasker Sigmund, øverst i artiklen.

Forældrene bliver hyldet på nettet

Sigmund, der i disse uger imponerer de danske tv-seere fredag efter fredag i X Factor, var på besøg i Aftenshowet sammen med sine forældre, Lene og Oddur.

Her var de inviteret ind til en snak om det at være anderledes og samtidig have sin forældres opbakning og accept til at forfølge sine drømme.

Sigmunds forældre er nemlig blevet hyldet massivt på de sociale medier, efter de i X Factor i sidste uge sagde følgende om deres talentfulde søn:

- I de fleste tilfælde er det jo forældrene, der prøver at åbne en verden for deres børn. Men det er omvendt for os. Det er faktisk Sigmund, der åbner en verden op for os, så verden er blevet større for os.

Se Lene og Oddur fortælle mere om Sigmunds opvækst i Aftenshowet lige her.

Husk også at se X Factor fredag aften klokken 20, når Sigmund og de fire øvrige, resterende deltagere - Jamie Talbot, Rasmus, Vita og Place on Earth - synger for en plads i semifinalen.

Sigmund sammen med sine forældre, Lene og Oddur, i X Factor i fredags. (Foto: Martin sylvest © Ritzau Scanpix)