X Factors Amy Winehouse: Sådan opdagede jeg mit talent

17-årige Reem blæste både dommere og publikum bagover til 5 Chair Challenge. Nu fortæller hun, hvordan hun kom ind på musikkens vej.

Lighederne mellem Amy Winehouse og 17-årige Reem er ikke svære at få øje på. Reem tager sammenligningen som et stort cadeau.

”Hun er for vild!”. ”Reem fortjener at komme i liveshows”. ”Amy Winehouse er genopstået”.

Sådan lyder nogle af reaktionerne fra brugerne på X Factors Facebook-side, efter 17-årige Reem fredag imponerede både publikum og dommere – og klarede sig sikkert videre i X Factor.

Er altid blevet sammenlignet med Amy Winehouse

Nu fortæller Reem, hvordan hun er blevet så god en sanger – og giver sit besyv med om Winehouse-sammenligningerne.

- Jeg er blevet sammenlignet med Amy Winehouse lige siden, jeg startede med at synge. Det er fedt at blive sammenlignet med hende, for hun var en rigtig god sanger og har skrevet mange legendariske sange, siger Reem til dr.dk.

- Jeg kunne godt forestille mig at lave noget musik, der minder lidt om hendes.

Opdagede sangtalent på ferie

Og det gav da også mindelser om Amy Winehouse i sine velmagtsdage, da Reem med sin kraftfulde stemme var lige ved at få taget til at lette på Papirøens store hal, da hun gik på scenen i X Factors 5 Chair Challenge-program.

Men trods den professionelle og imponerende optræden, er det faktisk bare fem år siden, at Reem opdagede, at hun besad et helt specielt talent.

- Jeg fandt ud af, jeg kunne synge, da jeg var 12 år gammel. Jeg var på ferie, og min far hørte mig tilfældigvis synge. Så bad han mig synge igen, denne gang foran hele familien; og så stod de dér med åben mund alle sammen, fortæller Reem.

- Dér gik det op for mig, at jeg havde et talent. Før det havde jeg bare sunget med på sange, men den oplevelse ændrede det.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://www.facebook.com/xfactorDR/posts/1123289787704841

Nedtur at Marie røg ud

Nu gælder det snart X Factors bootcamp-program.

Men inden da knytter Reem en sidste kommentar til 5 Chair Challenge – og sender lidt kærlighed af sted til både en af konkurrent og sin X Factor-dommer.

- Det er rigtig nederen og nedtur, at Marie røg ud, for hun var virkelig god og talentfuld. Men det er ikke os, der vælger; det er dommerne.

- Jeg kan godt forstå, hvorfor folk er helt oppe at køre over det, men jeg synes, Mette har klaret det rigtig godt. Specielt med tanke på, at det er hendes første år i X Factor.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk