X Factors Sigmund afslører: Sådan er min drømmefyr

Når X Factor er slut, ser den unge entertainer frem til at flytte til København og jagte drømmemanden.

Sigmund har danset og sunget sig ind i seernes hjerter uge efter uge i X Factor.

Men den unge sanger har også fået hjertet til at banke hos mange ungersvende ude i det danske land.

På de sociale medier vælter det ind med henvendelser til den unge superstjerne. Og Sigmund kunne undervejs i fredagens show også røbe, at han ser frem til at flytte permanent til København og forhåbentlig finde kærligheden i form af en sød kæreste, når konkurrencen er slut.

Man skal dog have en vis standard, hvis man går med forhåbninger om at vinde den 22-åriges hjerte.

- Min drømmefyr skal være smuk og bare have den dejligste personlighed. Han skal få mig til at grine og være sikker i sig selv, og han skal bare være virkelig smuk. Gerne ligne Justin Bieber blandet med Zac Efron. Bare gange ti. Men jeg er meget kræsen, så der kan gå 40 år før jeg finder den rette, siger en ærlig Sigmund.

"Career first, then boys"

For nogle dage siden svirrede rygterne ellers om den unge sanger, da han lagde et billede af sig selv og en ukendt herre op på sin profil på Instagram.

Det fik mange af Sigmunds følgere til at spørge, om deres idol var blevet afsat til den mystiske fremmede på billedet.

Men følgerne kan ånde lettet op.

- Det er Nikolaj. Det er min allerbedste ven, han er så sød, og vi hygger os bare. Men jeg tænkte da også, at andre ville tro, vi var kærester. Men nej, vi er bare venner, forsikrer Sigmund, der dog kan afsløre, at han trods alt har fået en del forårskåde tilbud.

- Altså min Tinder er da gået lidt amok. Der er mange, der kontakter mig, og jeg vil jo også gerne finde en. Men jeg er bare igen kræsen. Jeg har et højt niveau for, hvis der skal ske noget som helst. Og så har jeg bare heller ikke tid lige nu på grund af X Factor, siger han og fortsætter på sit karakteristisk engelske.

- Career first, then boys. Jeg vil hellere finde en i Los Angeles om 2, 4 eller 60 år, end jeg vil finde en nu her, som jeg fortryder, jeg tog. Så vil jeg hellere vente.

Se hele interviewet med Sigmund i videoen øverst.