Patrick efter Superbootcamp: - Jeg er frisk på at blive sat i en gruppe

Patrick gav dommerne lidt at snakke om, da han sang til Superbootcamp. De overvejede nemlig at sætte ham i en gruppe i stedet for at være solist i X Factor.

Under Superbootcamp i Vega i aften fik Patrick dommerne til at diskutere. De var nemlig uenige om hans potentiale og om, hvorvidt han faktisk ville gøre sig bedre i en sammensat gruppe end som solist.

Dén tanke er Patrick slet ikke afvisende overfor.

- Det kunne være fedt nok at være med i en gruppe. Der er rigtig mange dygtige soloartister med i år, så hvis jeg bliver inviteret til at være i en gruppe, er jeg frisk.

Publikum har talt

Det var også meget forskellige kommentarer, dommerne gav Patrick med sig. Blandt mange gode ting kaldte Blachman for eksempel Patrick for "mainstream-karakter".

Det slår dog ikke den unge sanger ud. For det særlige ved Superbootcamp i år var, at der var publikum på under sangernes præstation. Og netop publikum gav god respons på Patricks præstation.

- Det var vildt fedt. Jeg spurgte, om jeg måtte synger et nummer til, og publikum skreg - så publikum havde talt, griner Patrick.

Se hvordan det går det går Patrick, når den første Bootcamp ruller over skærmen fredag d. 31. januar kl. 20.00 på DR1.

Facebook
Twitter