Pyha, X Factor-festen reddet fredag aften!

De danske håndbolddrenges triumfer i Spanien får ikke betydning for hverken X Factor fredag eller Melodi Grand Prix lørdag.

(Foto: Søren Bygbjerg © DR)

Håndboldfeberen har ramt Danmark, men sidste søndag betød det, at 'Borgen' på DR1 blev flyttet. Men de danske drenges triumfer i Spanien får ikke betydning for hverken X Factor fredag eller Melodi Grand Prix lørdag.

- X Factor bliver sendt kl. 20.00 på DR1, fuldstændig som det plejer, og Xtra Factor bliver sendt kl. 21.00 på DR HD som det også plejer. Man skulle tro, at arrangørerne havde lyttet til os, for håndboldsemifinalen starter først kl. 21.30 på DR1, forklarer DRs underholdningschef, Jan Lagermand Lundme.

- Der venter altså danskerne en kæmpe tv-aften på DR1 og DR HD!

Tid til både håndbold og Grand Prix på lørdag

En kæmpestor lørdag aften bliver det også, for her både bronzekamp i håndbold-VM og Dansk Melodi Grand Prix 2013.

- Grand Prix-festen begynder kl. 20 på DR1 med en halv times optaktsprogram med Mads Steffensen og Mark Stokholm, som har fantastiske gæster og fanger stemningen i salen, og kl. 20.30 går selve Grand Prix-showet i gang, siger underholdningschefen.

- Hvis Danmark vinder håndboldkampen fredag aften, er vi direkte i finalen på søndag, som DR vil sende. Men hvis vi ikke vinder, så er vi med i bronzekampen lørdag. Den sendes kl. 19 på TV2, og vi satser på, den er færdig til 20.30, når Grand Prix'et skydes i gang ovre på DR1, siger Jan Lagermand Lundme.

Facebook
Twitter