Rasmus anmelder X Factor: Vild med alle pigerne

Den tidligere X Factor-deltager Rasmus kigger i krystalkuglen og forudser allerede vindere og tabere i årets X Factor sæson.

(Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

X Factor er tilbage, og hvor er det da skønt.

Den første deltager, vi møder, er modellen - med det flotte navn - Rasmus.

Han har masser af selvtillid, ser godt ud, og synger da også udmærket. Men jeg levner ham ikke mange chancer for at komme til live shows. Han synger fint nok, men man får bare ikke den der wow-effekt, som man helst gerne vil have til en audition.

Den wow-effekt leverer Karoline til gengæld! Hun sang sin egen version af 'We Found Love', som oprindeligt er sunget af Rihanna. Hun har en rigtig skøn klang, rammer vel egentlig ikke en tone forkert! Glæder mig til at høre hende fremover, det bliver rigtig spændende.

God underholdning fra Team RAP

Team RAP! Uha, hvor jeg ikke ved, om jeg skal grine eller græde!

Nogle rigtig underholdende drenge, men hvor jeg dog bare synes, at det er SÅ tydeligt, at de kun er der for sjov og spas og slet ikke tager det seriøst. De bliver dog taget til nåde af dommerne og får en chance mere for at bevise, at de har lyttet til det, dommerne har sagt.

Jeg tvivler stærkt på, om de har noget at bidrage med udover underholdning. Men jeg kan jo tage fejl.

Henry til audition i Vega (Foto: Bjarne Bergius Hermansen © DR)

"Revisor Lasse" og Henry er de næste to deltagere, vi ser.

De har selvfølgelig intet at gøre senere i programmet. Men hold da kæft nogle underholdende og dejlige mænd, vi møder der! Kunne simpelthen ikke stoppe med at smile mig igennem begges audition.

Luksusproblemer i X Factor

Så ser vi Sara. Hun har været en af dem, der desværre har oplevet at være mobbeoffer. Godt gået hun er kommet videre fra sin dårlige oplevelse.

Hun har en speciel stemme, lidt hæs (som en tidligere vinder ved navn Sarah jo også havde). Hun synger godt og behageligt. Jeg tror, hun kommer langt men kunne måske forestille mig, at hun ryger ud lige før liveshows. Men hun er skøn og har en original stemme, så håber hun kommer rigtig langt!

Så er der ellers bare girlpower! Hold da op hvor er der allerede vanvittigt mange dygtige unge piger, og vi er endda kun ved første audition! Det bliver godt nok et luksusproblem, igen i år, for den dommer der får den unge kategori. Der er godt nok mange skønne vokaler!

Milde Blachman

Der er i øvrigt også lidt girlpower ved dommerbordet: Anne Linnet og Ida Corr er nogle dejlige nye bekendtskaber, og jeg synes generelt, at den nye dommertrio virker rigtig spændende allerede nu!

Blachman var faktisk ret mild i forhold til, hvad han normalt plejer at være til auditions. Men hvorfor dog også være negativ, når der allerede nu ser ud til at være rigtig mange talenter?

Første live-deltager er fundet

Så har vi politikeren Kim, som åbenbart også er sanger. Han var egentlig bare kedelig, synes jeg, og selvfølgelig skulle han ikke videre.

Audition i Vega

Til sidst ser vi Mikkel. Han er da bare for sej! Woow!

Han har hele stilen kørende for sig. Han lægger ud med at synge 'The Man Who Can't Be Moved' med The Script. Det er ikke så overbevisende, og der kunne man godt høre, at han ikke har sunget så længe, og han selvfølgelig er rigtig nervøs.

Blachman synes allerede overbevist, men Anne Linnet beder om en sang mere, hvilket jeg synes er et klogt valg. Mikkel vælger så at synge acapella, hvilket må siges at gå meget bedre. Der kan man virkelig høre noget potentiale i stemmen, og han bliver rigtig sjov at følge videre frem.

Hvis han virkelig øver sig og træner sin stemme, tror jeg godt, han kunne komme til liveshows. Jeg tror på ham!

X Factor er tilbage, og hvor er det da skønt!

Hvem er din favorit- og hvad synes du om de nye dommere? Skriv din kommentar nedenfor!

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk