Rune RK remixer Blachmans divaer

- Det er lidt af en udfordring, indrømmer Patricia og Annelouise, der skal optræde sammen med DJ'en Rune RK, når der er DJ Night i X Factor på fredag.

De har været rockchicks med band på scenen, og de har været divaer med det store underholdningsorkester. Men på fredag skal Blachmans to sangstjerner, Patricia og Annelouise vise helt nye sider af sig selv, når der er DJ Night i X Factor.

- Jeg kan godt lide sådan noget musik med gang i, men det er jo ikke noget, jeg synger. Så det er lidt af en udfordring for mig, siger Patricia.

Det er en af landets bedste house- og techno-DJs, Rune RK, som de to skal optræde sammen med, og han har remixet et nummer specielt til dem.

- Rune kommer med en ny energi, og han lægger noget helt andet ind i det, end når man står og spiller med musikere. Han ser tingene på en anden måde, og det synes jeg har været vildt spændende, fortæller Annelouise.

"Vi skal få mig op i gear"

Udover hver deres nummer med DJ på, skal de fire semifinalister også synge en sang, seerne har valgt dem i en afstemning her på dr.dk/xfactor. Annelouise skal synge Alicia Keys' 'Empire State of Mind', mens patricia skal synge Bonnie Tylers 'Total Eclipse of the Heart'.

- Det er lidt hårdt er det at skulle huske to tekster og koreografier. Især med DJ Night-nummeret skal der ske noget, så der er masser at huske, siger Annelouise.

Det med koreografien er Patricia også temmelig spændt på.

- Vi skal få mig op i gear, så jeg ikke bare står der og står, som jeg altid gør. Rune vil rigtig gerne have, at jeg bevæger mig lidt. Men nu må vi se, om jeg kan!

Se videointerviews med Patricia og Annelouise her på siden. Onsdag afslører vi her på dr.dk/xfactor, hvilken DJ Babou og Sarah skal optræde med, og titlerne på resten af ugens sange.

http://mu.net.dr.dk/admin/programcard/get/?id=urn:dr:mu:programcard:5326f57ea11f9d1b2c78a6cf

Facebook
Twitter